all eyes on me

Känner mig bra, för jag är bra. Slått nytt personligt rekord, faktist lyckats plugga sammanlagt 4 timmar idag. ojoj, jag början bli en sån där, vad är det dom kallas nu igen?... plugghäst. najs! Dom är söta :) Nu ska jag mysa ner mig under täcket med godispåsen jag köpte förut, påkostad och värd varenda öre, från den enda affären i hela Linköping som har bra lösgodis! Dock har jag inte en enda bra film, men kan ju alltid kolla på mina egengjorda annars, typ från Grekland, väcker ju alltid härliga känslor.. nej men en typisk flicktonårsfilm kommer det nog bli, för det är dom enda vi har i huset.


I can wait forever

Förstår mig inte på folk som lyckas få mvg i precis alla ämnen eller åtminstonde nästan alla, och resten vg. Varför kan inte jag också få vara så duktig? Antar att jag är way to lat, fast egentligen är det nog mer viljan att göra annat som sätter sig i vägen. I vilket fall gillar jag nästa vecka när det är projektvecka. Endast 3 lektioner, resten får vi jobba hemma eller vart/när vi nu vill, ganska så tjill enligt mig!



Are you still having fun?


And if I could hold on through the tears and the laughters, would it be beautiful, or just a beautiful disaster?

Jag vet att jag confusar er, men jag orkar inte bry mig (för jag är cool)!
Till min stora förvåning är det fortfarande några som går in här då & då såg jag nyss, även fast jag inte skrivit något, men har man inte nog av sitt eget liv så får ni ju gärna läsa om mitt oerhört intressanta liv, (om & om igen) Resten av alla mina tusentals läsare hittar väl hit på ett eller annat sätt.

Jag hoppas ni förstår min fina ironi.

Bilder från yesterdagen för att dekorera lite (egentligen för att det tar tid så jag slipper plugga, (bra ursäkt!))


RSS 2.0