puss

Har tråkigt & väntar på desperate housewives, har jävligt ont i nacken så kan inte ens vrida på huvudet, gräjt (Y) Invigde Bosses idag också, värt varenda jäkla öre! :D Snodde listan från Alma för att fördriva tiden :)

Vad gjorde du kl 08 i morse? Gick på bussen
Det sista du sa högt? "nää, jag orkar inte nu, gå och stäng dörren helt"
Det senaste någon sa till dej? ameeen
Vad har du druckit idag? apelsinjuice & vatten
Vad var det senaste du åt? macka
Vad var det senaste du köpte? glass på bosses, första för i år, så nu äre vår ;D
Vad är det för färg på din ytterdörr? mörkbrun
Vad är det för väder hos dej nu? hm, kallt?!
Godaste glassmaken? marrängswische, (stavning?!) @ Bosses :D
Drömmer du mardrömmar? mjorå det händer
Favoritklädsel? mjukisbyxor o mjukiströja med stor luva, (används dock mest hemma)
Favoritlåt just nu? broken strings
Vad ser du om du tittar till höger? en tv
Vad ska du göra härnäst? kolla på desperate housewives
Humör just nu? trött o irriterad
Favoritgodis? choklad
Kläder just nu? shorts & tjocktröja
Sommarplaner? GREKLAND, sen massa annat jag vill göra, men inget mer bestämmt
Hur många kuddar sover du med? somnar med 4-5, vaknar med 1 eller 2
Morgon eller nattmänniska? natt
Är du kittlig? sånt ska man ju inte säga.
Snarkar du? så hela huset vaknar
Äckligaste insekten? grova spindlar
Vad längtar du efter mest just nu? sommarlov & Grekland

så mycket en timme kan förstöra.

Dagen började med att alarmet ringde klockan 11, ville verkligen somna om men duktig som jag var gick jag upp ändå. Blev duschen först och när jag duschat är klockan plötsligt kvart i 1, fan då klockan framställd en timme. En timme mindre helg, en timme mindre söndag, en timme mindre att göra allt jag hade o göra idag. Plugg stod det ju mest på schemat dårå, så lyckades faktist plugga oavbrytet i två timmar, eller skrev bara ner massa fakta, så imorrn blire att plugga in allt också. Efter det blev det övningsköra, gick riktigt bra körde ända bort till Malmslätt först, sen in vid tornby o körde runt en massa och hem igen sen då. Tycker det är galet kul att köra faktist :D När jag kom hem ville jag ut o gå så H & R hänkade på. Och poofs så är klockan nu plötsligt kvart i åtta, vart fan tog dagen vägen?! Skulle ju hinna städa rummet också, men det orkar jag ju inte nu, nu vill jag ju ha varm oboy & 90210. Dock har vi ingen oboy hemma :( så får se vad jag kan skaffa fram istället :) Har för övrigt träningsverk, sjukt att man kan få det från lite skuttande runt  på fest,  but hey, no complaints, älskart, :) Imorgon äre bara ivval på morgonen sen slutar vi, så blir nog att träna o äta med H & R, gillar till och med måndagar nu. EN VECKA KVAR TILL LOV! Pusspådet!

pieces



This place is so empty
My thoughts are so tempting
I don't know how it got so bad
Sometimes it's so crazy that nothing could save me
But it's the only thing that I have

Parteey




Dagen började med en grym beslutsångest om vad jag skulle ha för kläder, så slängde ner halva garderoben i biggaste väskan, plus ett par extra skor, hårfön, plattång mm. Efter skolan tog Hanna, Rebecca & jag tåget till Norrköping, där Jacce mötte upp oss, så vi fick skjuts hem till han. Där det tog sin lilla tid för att att göra oss i ordning, fick tacos o grejer också ;D Sen åkte vi vidare till Nicke  på fest, blev riktigt kul :D Efter massa dans slängde sig Rebecca & jag oss i snön o rullade runt,  galet kallt, men grymt kul! Efteråt fick vi skjuts hem till Jacce igen, riktigt trött så somnade typ direkt. På morgonen gick vi upp till ett framdukat bord med frukost och godaste mackorna, underbart :)

beslutsångest

Förstår inte varför det ska vara så jävla svårt att bestämma vilka kläder man ska ha?! :O


Ointressant shiiiit

Våffeldagen igår, tjooockt javisst! Choooockladpudding i skolan idag, tjooooockt javisst! Men underbart gott! :D Idag blev det skola & spanska med tortilla, riktigt hemskt, lika läskig som alltid, dock lite snällare mot mig idag, sen åkte jag till skäggetorp för att "jobba"  hähä. Nu ikväll har jag kolla på 90210 o nu sitter jag o väntar på att nästa avsnitt ska laddas klart :) Måste också säga att det är grymt surt att sluta 15.40 på fredagar, den ända dagen man verkligen vill sluta tidigt. Efter skolan imorrn blire i all fall att ta tåget till norrköping, hinner inte ens hem emellan liksom :O Underbart med helg!
PUUUUUUUUSSSSSSSSS
!

how about a round of applause?

       

GRATTIS till Alma som fyller 17 idag! :) <3


Känns som att tiden går grymt fort, snart påsklov, var nyss sportlov liksom, men jag klagar då inte :D Vill dock klaga  på snön o kylan, borde ju vara varmt nu, o bosses borde öppna snart tycker jag. I alla fall så var dagen en vanlig tisdag, men matteprov också, SKITSVÅRT! Lång engelska idag också, skulle skriva en dikt. Jag, Hanna  & rebecca är så seriösa, HÄHÄ:
My heart is in greece, looking for peace,
My heart is in greece, chasing my dream,
In my left hand, I'm holding an ice-cream,
Farwell sweden, forgive me eaten for I'm leavin,
Farwell my love, your skin smells like dove.


Nu sitter jag mest och får allmänt damp på att internet lappar sönder, msn funkar finfint, men själva internetsidorna funkar var tionde gång ungefär. Men har startat om datorn nu, så ska väl funka ett tag till nu i alla fall, innan den börjar dampa igen :S 
Läste någonstans att om man smörjde in händerna med massa handkräm sen sov med ett par bommulsvantar skulle händerna bli lena o mjuka på morgonen, så tänkte testa, haha, men hur vet man vilka vantar som är av bommul? :O Letade förjäves igårkväll men hittade inga tror jag?! Så virade handukar av bommul runt händerna istället, HAHA gick ju sådär va. 
Nu lyssnar jag på smurfarna, får mig att tänkta på gammla dar, blåa små smurfar, med sin egen musik, hör hur dom jublar, ja det är vår publik, ooh, vi spelar, vi sjunger, vi dansar dans, det är vårt eget band. Haha, hur bra som helst ju..(A) Utan musik skulle ju hela dagarna vara så jäkla tråkiga, klarar knappt av att åka bussen utan mp3n, och måste köpa nya hörlurar, typ ganska så NU! Men känner att jag mer behöver KLÄDER, KLÄDER och lite till KLÄDER!, Fast ekonomin tillåter ju nada, så obegränsat mycket jag behöver för tillfället. Vill inte förstöra sommaren med sommarjobb heller :(
PUSSS


 

22/3


Känns som att jag alltid skriver inlägg på söndagar?!, men antar att det är då jag orkar. I Fredags sov Frida här, blev chips, godis, musik & film, fetton någon?! Kul i alla fall :)
hm, hade tänkt att skriva mer, men nej nu orkar jag inte mer, hähä. Imorgon blire nog ingen skola heller, så sovmorgon uppskattas rejält! pusss


Don't tell me you're sorry, cause you're not,
And baby when I know you're only sorry you got caught


summer photos

Vart hemma idag för är lite sjuk, legat i sängen precis hela dagen o kollat på film. Måste säga att Australia var riktigt bra, tårarna bara forsa ner i slutet, haha :)
Mest för att jag har tråkigt och längtar något enormt efter sommarn, så kommer bilder från sommarn ;D






ja men typ hej :)

Jaha, känner mest för att dö lite grann just nu. spanska idag tror jag gick rätt bra ändå, så borde få godkänt i alla fall. Men med tortilla vet man ju aldrig, sen spanskauppsats imorrn, som kommer gå dessto värre. Orkade bara inte plugga någonting idag, så jäkla seg. Men överrraskande nog lyckades jag skriva några rader på rapporten, (det lättaste dock) men alltid något. Segt när inte pappa är hemma o kan hjälpa mig, brukar oftast sluta med att han sitter  o skriver det mesta åt mig, hähä. men men, nån gång måste jag väl klara det själv också. Ser fram emot helgen om man kan räkna bort söndagen o det kan man enligt mig just nu :) På måndag kommer det dock kännas skönt, inget mer prov då den veckan, och så ska det bli 10 grader o lite sol, enligt dagens tidning, men dom kan ju ljuga rejält, men kan ju alltid hoppas, tjohu i så fall! I brist på att inte ha någon bra film o ladda ner, så helchansade jag på en serie: entourage, som faktist var ganska bra, haha, så nu har det blivit mitt nya nördande framöver, och det kommer också göra min kväll :) en puss på det äre faktist värt, eller kanske till och med två eller tre.

babelsiner

Måste tacka Hanna för hon fick mig inse hur grymt goda apelsiner är, haha. UNDERBART! :D
Ledig imorron & nu ska jag sova strax, så godnatt eller nåt :)


Helgen


Helgen började med bio med Hanna. Såg friday the 13th, ganska bra, men den var ganska rolig ibland faktist, haha ;D Skräck på bio måste jag säga är så mycket bättre :)

                                       

Lördan övningskörde jag ända till fornåsa o tillbaka, gick riktigt bra faktist. På kvällen blev det att åka till Norrköping med Hanna & Rebecca. haha jaa, kvällen vart ju ganska sjuk. Vi skulle till melodifestivalen för Hanna skulle träffa en utanför :P Vi hade ju dock ingen aning om vart det låg, men vi lyckas i alla fall komma till något ställe varifrån det gick extra bussar till hallen där melodifestivalen var. Först äre någon snäll tjej som visar oss vägen dit, men sista bussen dit verkade tydligen redan ha gått, så busschaffören till en annan buss ropar på någon som skjutar oss dit istället, haha. I alla fall, så gasade han på som bara den för att vi skulle hinna dit innan dom slutade med insläppet som var kvart i åtta. Vi skulle ju inte ens in, kändes ju lite dumt när han frågade vad biljetterna kostade, alla tre blev helt tysta o bah hm aa, men Rebecca sa att vi fått dom av våra föräldrar i alla fall, haha :D
Sen efter en tjugo minuter skulle vi ju tillbaka igen, och korvgubben var också snäll o hjälpte oss hitta busshållsplatsen, Ja men spårvagnen tillbaka till stan, där vi åt och sådär, sen vidare ner till rese, där vi hittade världens fulaste träd, som ni ser på bilden. och tåget o bussen hem var riktigt kul. ;D "eller, eller vare någon annan, vare det?" Åkte hem till mig och kollade på film sedan.
Och idag, jaa, har jag pluggat och faktist fått en del gjort, men lärt mig något? njae tror inte så. skitdåååligt! hähä.
                                                                                             

söndag

Igår kväll blev det att bowla med Hanna, Rebecca & Linda. Riktigt länge sen sist så gick riktigt dåligt för mig först, men kom igen på slutet, haha :D Faktist riktigt kul ändå :) Kommer kanske upp bilder sen när jag fått dom av Hanna. 
Idag stod det plugg på dagen, inget vidare kul. Och jag har ju en väldans bra förmåga att skjuta upp plugget till sent på kvällen så ångrar jag mig alltid då, men alltid blire ändå likadant. Så idag tog jag faktist tag i mig själv o satte mig vid datorn och började leta fakta direkt. Men blir ju lätt att man gör annat på datorn ändå, så nu en tre timmar senare är jag halvt  klar med något jag kunde gjort på 20 minuter om jag hade varit koncentrerad. Skrivit ett "tal" om Olof Palme, men fattar inte vad som är skillnanden mellan ett tal och bara fakta, så för min del kommer jag bara rabbla upp massa fakta, men så får det bli. Känns förövrigt som att jag har tre HÄRLIGA veckor framför mig med  plugg, plugg och åter plugg! Speciellt v. 11! Finns det något mer UNDERBART?! 

V.11

Tisdag: Religionsseminarium
Torsdag: Spanskaprov
Fredag: Spanskauppsats?!
V.12  
Måndag: Trafikantprov
                En rapport på 3-4(?) ämnen inlämnad. 
Torsdag: Matteprov

Tror inte jag glömt något nu, utvecklingssamtal nu på tisdag också, hm känns ju också så himla kul...

Idag ska jag nog ut o övningsköra en stund om någon kan komma hem med en bil innan det blir mörkt :O Annars ska jag bara tare lugnt o njuta av att inte plugga något mer, vilket jag kommer behöva göra som tusan dom kommande två söndagarna.
Och längtar så jag snart spricker till vår och sommar nu. Det är liksom dom årstiderna man lever för. Nu har äntligen snön börjat smälta bort och man kan faktist se "gräset" på sina håll, vilket jag tycker är alldeles underbart :) Håller tummarna stenigt hårt för att det inte kommer någon mer snö! Finns så grymt mycket jag vill göra i sommar också, men som vanligt ska ju pengafrågan komma smygandes fram o förstöra allt! Men känner på mig att det kommer bli en bra sommar ändå :D Och Grekland med H & R kommer bara närmare & närmare för varje dag :D
Puss påt!


RSS 2.0