valborg

Började skolan med prov från kl 8.10-11.40 ungefär, Härligt. Utöver detta får vi en jäkla hörförståelse att träna på, annars har dagen gått rätt fort. Och ibland undrar jag vad fan jag tänker med? Huvudet eller är det faktist med lilltån? Valborg idag i alla fall, blir nog rätt kul hoppas jag. Alltid denna beslutsångest! :O Och varför sitter jag här? När jag har brottom som in i.. pusss


the funeral


Ska ett lejon som ryter i frihet i dagarna sju byta sitt liv mot ett lamm fängslat av tystnad till sagornas slut?

.

Dagen

Dagens gillar:
Sluta tidigt
Stan
Vesuvio med kebabsås
Övningsköra
Desperate housewives
Come and get me - Timbaland

Dagens ogillar:
Nationella prov Engelska
Plugg: Familjen Frisk / Spanska
Ulfåsa möbler
Trött
Håret

shake ass, han shakar ass

Göte Friks skulle behöva ändra det han kostar till nyttigt mat. Ibland förstår jag inte hur jag lyckas?! Sitter o skriver  uppsatsen, sen efter en sådär  två timmar, antar att jag var lite körd i skallen & kramp i handen, så skriver jag en mening och tänker inte ens på det förens jag läser den igen. Störd. På tal om annat har jag vart ute och sprungit med Rebecca idag, känner mig duktig, och även lite smårik (; haha. Underbart att kunna va ute i shorts & t-shirt utan att frysa för fem öre :)
Göte shakar ass

fluff



Min kompis somnade på tåget, han var packad och trött. Vaknade upp, sa någonting och fick pannbenet spräckt, för vadå? För lite manlig respekt. Polisen sket i allt, han kommer alltid va rädd. Häromdagen fick jag smäll för något jag såg, en kille låg ner, blev sparkad av två. Jag gick emellan men folk omkring dom blundade. Ville inte bråka men slagen dom bara fortsatte (Marcus, 5:e maj 2005, Kungsgatan) Ett slag mot svensson och folkhemmet. En tår för det bristande folkvettet. Till dom som utsätts för våldtäkter. Har blundat klart, det är underbart. Men unga människor mår inte bra. Det är så tydligt för jag ser det när jag går runt på stan


Blunda ett tag, Slut ögonen, blunda ett tag. För vi kommer alla blunda en dag. Blunda ett tag. Blunda dig bort, det kommer funka ett tag. Men om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks


Familjen Sjuk, Tråkig, Problem & Trög!


20 grader och regn & jag älskar det helt seriöst. Kan det bli mycket mer deprimerande?  Sitter här med den där jävla familjen Frisk och deras fucking problem. Göte är allt en jäkla problemgubbe som lika gärna kan ruttna. Klar med en halv person av 5 stycken och ska skriva halva imorrn, yey. Har så lite att skriva att jag inte ens kan få ihop en disposition med ett enda ord på :S Mest tvärsare som förstår, men om någon annan nisse vill veta så. Nationella engelska på tisdag också, och spanska på torsdag. Känns nästan mer lockande att bli uppäten av kolmårdens haj.

SCHUGÅFÄMTÄ APRILLIDILL

Ännu en underbar dag. Strålande sol, glass & påfylld kanal, kan ju inte bli mycket bättre :) Vaknade runt halv 1, första tanken var ungefär tjuhuuu, sol ute :D o den tanken höll sig kvar resten av dagen (: Gick bort mot Hanna & vi satte oss vid kanalen. Köpte glass  på Jenny's som visade sig vara ovanligt stora glasskulor ;D Spelade in massa videor, haha, riktigt roliga. Skulle plugga familjen frisk, men allt jag orkade plugga var att läsa 4 sidor i engelskaboken som ska vara utläst nästa vecka. En Rebecca & en Jacke kom förbi efter att ha "badat", om dom nu gjorde det ;) I alla fall så gick tiden jäkligt fort och plötsligt hade det gått 5 timmar.  Och precis hela vägen hem luktade det grillat också :) gillar't!





Kvällen spenderades även den vid kanalen med chips, bullar, godis & vattenpipa. Hur möjs som helst! Pratade om det mesta mellan himmel & jord :) Nu ska jag dra mig ner unbder täcket o sova, mycket  o göra imorrn :S



<3



Skön dag i skolan, ingen spanska så började halv 10. Vid tolv gick vi in till stan och köpte med mat o satte oss vid scandic i strålande sol :D  Fick se Almas skickliga sätt att slå av "kapsylen" ;) Sen drog sig Rebecca & Alma till Ljunkan för iv-val och Hanna & jag låg kvar en stund och tog sedan bussen hem :)

klagomål as usual

Förstår inte varför jag inte bara kan ta tag i mig själv o göra det jag behöver, varför JÄMT skjuta upp allting till sista dagen?! Orkar bara inte ta tag i Göte, Barbo, Peter, Klara och Greta Frisks problem. Min kommande söndag känns inte så jäkla rolig för tillfället.
Känner mig annars bra som för en gångs skull vart o tränat idag! :)

'




All we do is fight
We never work it out

prat om ingenting

Efter två timmars kollande på redovisning slutade jag vid 10 ungefär, gick in mot stan o köpte en mascara, sen vidare ner till rese för att ta halv 11 bussen. Så kommer Rebecca också, så vi fick för oss att ta en runda på stan så hoppade av vid nästa hållplats igen och gick in mot stan. (Samma väg som jag gick en 40 minuter innan) Så plötsligt ser jag ett sånt örhänge jag har på mig, ligger på vägen, känner på mitt öra och det var borta, så där låg det och jag hade gått runt med bara ett örhänge utan att mörka något. I alla fall så provade vi massa kepsar och lite annorlunda kläder ;) Fast vi båda två blev jävligt fästa vid dom rosa leggensen, haha.


När jag kom hem var ju tanken att jag faktist skulle plugga nu när jag hade hela dagen och allt på mig, men kände mig jävligt trött och ont i huvudet så tyckte jag förtjänade att lägga mig i sängen en stund. Men rätt som det är vaknar jag och klockan är plötsligt kvart i fem och jag var fortfarande skittrött, men pallrade mig upp ändå. Så där gick den här dagen också, och nu äre ännu en mindre dag på mig att plugga. gräjt. Kommer heller inte lyckas somna ikväll nu, som jag förövrigt inte lyckats med på åratal känns det som.

?! "/

Gick upp vanliga tiden som alltid, ändå fick jag plötsligt en halvtimme kvar innan bussen går?! Måste varit jäkligt snabb idag, även fast jag tyckte jag satt vid frukosten ovanligt länge :O Har bara en lektion nu på morgonen så slutar jag sen, me like måndagar!

Victoria's Secret

I brist på mycket annat o göra en söndagkväll och en stor längtan till sommar & Grekland sitter jag inne och kollar på victoria's secrets bikinisar, (bikinisar? lät fel, men vet inte vad annars det blir i plural?) Finns ju så grymt mycket jag vill haaa, förstår inte varför jag gick in där från första början för nu längtar jag ju bara ännu mer, och jag har ju ändå inte råd med nånting för tillfället känns det som.





FÖR IBLAND ÄR JAG SÅ JÄKLA BRA!

Storstädat mitt rum idag, och då menar jag verkligen STORstädat. Förstår inte varför jag tröttnar på mitt rum efter bara någon månad, så då måste jag ju möblera om igen, igen och IGEN. Undrar hur många gånger jag har möblerat om det här rummet, och hur många gånger jag flyttat runt bland alla husets rum fram och tillbaka. Men måste säga att jag trivs allra bäst här :D
Var jäkla trött på att byrån gick sönder eftersom den hela tiden var överproppad med kläder, saker mm.. och att jag inte kunde gå på golvet för där låg resten som inte fick plats i den fullt överproppade byrån. Så jag tog saken i egna händer och fixade o trixade, och glömde helt bort pluggningen, ajdå. Sprang runt i hela huset i hopp om att hitta nånting bra som jag kunde dra nytta av. Går ju att hitta en mängd grejer eftersom vi har en sisodär tre rum o ett garage proppfullt med saker som bara skräpar. På det sättet jag hittade min tv förövrigt, så lönar sig goodie. Har även hittat hötalare och grejer, fast dock tagit sönder två par, så har ju inga för tillfället :/ Så är på jakt efter nya, men en viss broder har ju roffat åt sig alla redan. I alla fall så tillslut hittade jag en stor typ hylla fast med såna där vingar så den stängs, ;D Sämst på att förklara, jag vet, men kommer inte på namnet för såna just nu, kortslutning i hjärnan eller något. Färgen är dock gräsligt ful, den är ju alldeles gul. Men tänkte vara duktig o måla om den till svart eller något, trore passar. Så fort jag har tid, ork o färg! Blev en helrensning bland kläderna då o slängde en del onödiga plagg. Men jag är så jävla sämst på att slänga grejer, även om jag verkligen aldrig använder det så kan jag inte slänga det för "tänk om" jag nån gång behöver det, så står jag där o ångrar mig så jävla hårt, fan att det ska vara så jävla svårt. Men i alla fall så ska väl inte byrån gå sönder något mer nu hopas jag. Dock står tvn på något strange way nu, kan inte flytta över den till andra sidan för där finns inget kontaktuttag, så förlängningsladd nu tack!, men då kommere ju ligga sladdar kors o tvärs över hela rummet, det är ju jävligt fult!, smarta Jessica i farten. Men nu ska jag inte klaga, nu ska jag vara så jävla stölt över mig själv, faktist tagit hela dagen ända från klockan 1 till 6. Nu sitter jag här i min säng med nybytta lakan, som luktar så grymt gott (A) och massa tända doftljus i ett helstädat och fräsht rum. BRA JOBBAT JESSICA! Stolt över dig. Tack tack! Tänkte belöna mig mig med glass och antingen oc eller oth tittande. Fast å andra sidan borde jag straffa mig själv för att jag inte plugga. Men känns som att belöningen får väga mer :) Förmodligen det längsta inlägget jag skrivit, och det handlar om.. hm typ ingenting intressant?! Men duktigt till den som orkade läsa allt i alla fall.

Dagens roligaste måste jag säga var youtubelänken som Perchan skickade, HAHA. Då fattar ni ungefär hur rolig min dag varit. Han i röd tröja alltså, fan min idol.


PUUUUUUSSSSSSSSSS!

HAHA humör

Kvällen blev en sån där lustig & rolig, dock ganska så menigslös. Drog in till stan med Van Helsing & Rebbanrock. Jaa, har väl inte så mycket att säga mer än att vi vet hur man skämmer ut sig, sånt är vi bra på, och tillsamans blir vi oslagbara.  Äääh, kul att kunna glädja andra som får sig ett skratt. Rebecca tänder förövrigt på berättarröster. Och Jag & Rebecca har också fått tag på sommarjobb, kommer få bästa karriären, för vi ska nämligen baka bullar men vad dom är till håller vi nog mest för oss själv tills vidare.. haha. Vi ska även göra en lista med saker vi måste göra, känner på mig att det kommer bli vissa pinsamma situationer framöver om vi håller det vi lovat oss, och ja vi är ju så bra på sådant, så klart vi firrar det. JAG VILL VARA DIN MARGARETHA! sjunger vi i kör, för det får mig på så jävla bra humör. Fick en knäpp upp i knoppen. Vissa låttexter är ju bara för lustiga föresten. Sitter o lyssnar på gammal svensk musik o det är ju bara så jäkla dåligt så det blir så jäkla bra. "Kan inte tänka på annat än bara dig, TJULAHOPPTJULLAHEJ?!" , "simsimsallabim, jag kan trolla, simsallabim, han är min trollkarl" eller "oh, oh vi ska på upptäcksjakt, oh oh vi ska på skattjakt." haha. Tror jag är jävligt uttråkad egentligen eller bara övertrött?! fast jag inte riktigt vet om det, men sitter med världens största flin just nu, som en gammal häxa, o skrattattakerna kommer med jämna mellanrum. Skrattar så jag tjuter ibland pga Rebeccas & min fina msnkonversation. Kul att man kan ha så kul av att sitta o nörda vid msn & gammla låtar. Min o Rebeccas humor är något utöver det mesta, den slår de flesta, så förmodligen den allra bästa, så det måste väl ändå frästa att testa?! ;)
EFTERSKALV! "om du vill åka med oss, kan du åka till ett dass alla vill se"

irriterande djävulskap



Dagen började med en låång dusch, sen tänkte jag ligga ute osola, men blåste för kallt för det. Så tänka åka o "jobba" istället. Så blev att övningsköra dit, men på vägen kommer vi till en jävla cykeltävling, så fullt med folk på vägen. Och folket flyttar ju inte på sig, jävligt irriterande. Står en snubbe mitt på vägen och bara stirar på oss, vad fan flyttar han inte  på sig för, vilken trögskalle står bara kvar där då?! Vägen var ju inte avstängd eller något för bilar liksom. och jag som är sämst på att köra sakta också. Men skicklig som jag är så klarade jag det galant ;D Men lyckas ju få en polisliknande varelse efter mig på motorcykel, så förmodligen första gången jag faktist höll hastighetsbegränsningen.
Bussarna går så jävla dåligt på lördagar, går fasen bättre på söndagar, då är det väl ändå inte så jäkla bra :S Så efter städningen fick jag vänta en 40 minuter i stekande sol på bussfan som inte ens går förbi mig riktigt, men annars hade jag ju fått vänta ytterligare en timme. Jävla dåligt! Känns som jag låter som arg gammal hagga, men måste klaga lite på sånt som gör mig irreterad ;P

så erää

Gårkvällen blev det att åka in till rese o möta Matilda, så gick vi bort mot stångebro där vi mötte Jessika o några, så följde med dom någonstans o mötte andra, proppade in oss sju stycken i en skitliten bil, men det gick ju grääjt. (Y) ;D
Idag är det sol, så det gillar jag :)

why do we always fight?


a million thoughts are running through my head

Dålig dag!


sjukt bra koll, och hälsan i behåll

Skön dag i skulan med två lektioner för min del. Var faktist ute o jogga med Rebecca sen. Jogga är förövrigt ett jäkla fult ord har jag kommit på, får mig att tänka på någon gammal gubbe som sitter o röker :S Måste även säga att jag blev riktigt imponerad av Rebecca som sprang på hur långt som helst. Duktig tjej där ;D Jag kände mig ju dock lite mer som en degklump som flåsande försökte komma upp för en trappa som aldrig tog slut. Så himla underbar känsla det där.. Pluggat massvis med engelska nu ikväll, men fått in något i skallen? naee va, blandar ihop alla tiderna, nästan att jag börjar tro att jag är trög, lite efterbliven sådär,  kanske något jag borde kolla upp?! Ja, kan väl konstantera att rubriken inte stämmer så jäkla bra alltså, - motsattsen. Känns ju bara för grääjt. Har låten på hjärnan föresten, om någon nisse skulle vara intresserad.
Puss

never back down



Mest för att jag älskar filmen och Sean Faris är så jäkla snygg! :)

flum & dum

Jaha, första dagen i skolan efter ett galet härligt o skönt lov. Kunde dock inte sova inatt, vet i fan varför det var så jävla svårt, kanske för att värmen var jävligt hög, så ja det var väl det som sög. La mig runt ett, men ja somnade inte förens tre timmar senare. tjaa härligt när man skulle upp tre timmar senare då. Men på något lustigt vänster lyckades jag ställa klockan fel. Så när alarmet ringer o jag ska gå upp, slänger en blick på klockan: 9.10, what tha fuck, började ju vid 8.40 lix. Men tog det lugnt o kom till skolan vid 11. Första timmen vare AP så satt bara där o fördrivde tiden, kändes lite smått onödigt, men likadant varenda AP. Fick även sluta 40 minuter tidagare idag, jäkla skönt, för engelskan är ju förjävla tråkig. Så Hanna & jag åkte hem till mig för att plugga. Men blev att vi bakade o sådär tills rebecca kom, så vi kunde skriva av henne, hahah. Duktigt där (Y)
Och ikväll kommer jag sitta bänkad framför desperate housewives, missade förra gången, men det tas igen idag eftersom det är dubbelavsnitt! YHEEEY! :D

skicka vidare

Ooh, jag seriöst tjöt i slutet, så jävla hemskt men så jäkla fint liksom. Filmen var riktigt bra men ändå lite utdragen, men sen slutet, värsta choken, men det gjorde hela filmen!


och till lite reklam

Dom dära nya tuggumina med sån där smet i mitten är helt klart min nya favorit. Smaken håller ju hur länge som helst och hur goda som helst. ME LIKE IT VERY MUCH!


SOL! :D , de känslor som smyger fram igen, var har dom varit?

Okej, på sommaren vill jag verkligen inte ha några bikinilinjer, men nu på våren tycker jag det är så jäkla sommrit, så jaa nu funkare ju fina firren lix. Solen får mig även att vilja ha sommarfärger, ljusa jeans o färglada tröjor, me like it. Även gjort värsta sommerlistan på spotify som jag lyssnar på om o om igen för tillfället. Tänkte bränna ut massa  på skiva, men inte haft orken eller tid idag, så ska försöka fixa det tomorrow. :) Värmen börjar faktist också ge med sig, ändå 17 grader idag, trodde jag skulle dö av värme när jag satt i stekande sol o väntade på bussen förut, med en smula överdrivet.., och nu när Jenny's har öppnat blire ju som pricken över i:t. Ja men allt som fattas är ju sommarlov istället för påsklov & vatten i kanalen.
Baby, baby, show me a smile! :D

PÅSKÄGG

Ja, men det bästa med påsken är ju så klart påskägg, finns väl ingen tvekan om det?! Att det dessutom är strålande sol ute gör det ju inte sämre. Gårdagen var en ganska deprimerande dag, men blir ju lite gladare av det underbara vädret. Kvällen kommer spenderas hos Rebeccafjärta med Hanna & Linda skulle jag tro! blir nog najjseii. puss


mys vid stångån

Åkte in till stan med H & R o mötte upp mer folk vid scandic. Tanken var ju att grilla men så blev det inte riktigt, men det var helmys ändå, drog en sväng förbi mcdonalds eftersom vissa var hungriga, haha sen tillbaka till stångån o myste på bryggan :) måste säga att det var riktigt varmt idag ändå, och får bara mer och mer sommarlängtan nu.
puss




some things last forever, some don't


It's like chasing the very last train, when it's too late

En tid som har sin början, en människas liv som smått lär sig steg för steg. Gör ditt val, handla efter dina instinkter, gör si, gör så. Är det rätt, är det fel, eller fördrivs allting bara. Ändra inte dig själv, fortsätt vara den du är, men hur vet jag vem jag är. Förstår inte, kan inte, men vadå är jag trög. Livet blir som det blir inte ett dugg förutspått. Men varje liten del, varje litet val påverkar allting. Inte bara ens eget liv utan de andras också. Att en dag behöva möta sin största rädsla, att ställas inför de svåra situationer som finns. Det finns lagar för att de ska följas, men vad väljer man, sunt förnuft eller lagen. konsekvenser blir det i vilket fall. Smärtan som pulserar ut, rädslan som lägger lock för tankarna. Vad gör jag, vad händer. Tvingas se den man älskar dödas eller göra ett val. Vet ju aldrig förens man är där, vad blir och vad uteblir. Dö eller leva, mardrömmarna lever ut, men livet det dör. Ens eget fel, lärt sig för lite, för jävla trög. Skuldkänslor förblir resten av livet hur man än handlar. Ängesten gror mer och mer för varje dag, men ändå ångrar man ingenting, gjort är gjort och kan inte tas tillbaka. Lev med det, lär dig av det, saknaden hade gjort så mycket ondare.

grillning :)



Första grillningen för i år :) JHR tog bussen in till stan och så gick vi bort mot stångån där gurkan och några till satt :) Grilla marshmellows (stavning?) o åt chips medans det hela tiden kom mer o mer folk. Var mys men blev fort jävligt kallt. Så efter 1-2 timmar vare för kallt för att sitta kvar. Nu sitter jag här med stark grillröklukt i håret, grilllukt är fasen underbar, :O


'orm, konstigt humör & RJ humor'

Dagen började med att cykla bort till kanalen för att möta Sofie & Rebecca. Satt på bryggan o solade, mys vare ända fram tills jag får syn på en jäkla ORM, (dock en liten snook) som slingrar sig längs stenarena. Fick för mig att det var en pinne först, så reagera typ inte, sen kom paniken näre var en jäkla orm. Efter lite om o men tänkte vi att den inte kommer upp på bryggan så vi kunde vara kvar. Men så börjar den sakta men säkert slingra sig närmare  o närmare så när den var precis vi kanten får alla tre panik o börjar typ skrika o slänga på sig kläderna o allt o snabbt som fan cykla därifrån, haha. Åkte hem till Sofie en stund, sen vare bara att trampa igång hem igen.


Kvällen var sån där lustig kväll. Rebecca & jag kommer på vid 8 att vi ska gå till hemköp i Ljungsbro, men hann inte dit före det stängde vid 9, haha. Så tog bussen efter lite mer än halvvägs o åkte vidare till preem som fortfarande var öppet. Köpte glass o satte oss vid busshållsplatsen o väntade  på nästa buss. Kom på att vi båda kände likadant, att vi kunde göra precis vad fan som helst, ( typ sova, jogga, festa, kolla på film), humör för allt, och att det lika gärna kunde vara vinter som sommar, natt som dag, full som nykter, jaa, sån där lustig känsla som är så himla härlig, haha :D Garva åt ingenting. "Halva inne, grluup, hela inne" hahaha. Kom också på bästa grejerna för hur man får en kille att gå hem som inte fattar att man vill det. Så hade det plötsligt gått 20-25 minuter som kändes som typ 5 minuter. Hoppade på den extremt tomma bussen för att åka två hållplatser innan vi skulle av igen. Så gick vi till slussarna o satte oss på en bänk, och innan gjorde vi bort oss lite smått, haha, men säger inget, det är ju som att avslöja sig själv lix. Lekte coola o flummade rejält. Vi ska även gå en självförsvarsutildning ovh köpa en partykeps.
Och sommaren kommer bli underbar, längtar extremt mycket till Grekland nu också. Helt sjukt! Har för övrigt börjat lyssna på massa sommarmusik nu, som typ Winnerbäck som alltid kommer fram på våren o sommarn, o gyllene tider o allt möjligt. Älskar't. Just nu känns det som att jag bara skriver bara för att ha något  o göra så blir väl rätt ointressant, haha, men det är just det här som gör mig glad för tillfället, och som får mig att fungera ;D så för mig äre riktigt intressant. Imorgon blire nog att grilla med bästa H & R om det är bra väder. Hur mys som helst, Sommarkänslorna på topp o hoppas  på att det inte blir någon flopp och snart kommer nog vårat första dopp. hihi. Pusspålivetibland


vill ha! :D

Jag har blivit kär i bilen. Fått ett fnatt o kan bara inte sluta kolla på bilar :O Längtar något grymt nu till körkort, och köpa bil. STORT vill ha. Ville lägga in en annan bild som va mycket bättre, men den funkade ju inte.


skräck

Fredagskvällen spenderades med Rebecca, gick till slussarna o där fortsatte skrattet, hahah. Så jävla kul man kan ha åt ingenting. I alla fall så kom vi på att man skulle  kunna spela in värsta skräckfilmerna här, haha, våra vart faktist riktigt läskiga. Syns ju bara  på bilden hur läskigt det ser ut, (A) Ett tag senare med ihjälfrysna fingrar gick vi hem o kollade på film :) puss på lovet

probably the funniest joggingrunda äävööör

Fredag: Rebecca & jag som varit duktiga o tänkte försöka vara ute o springa åtminstonde 4 ggr veckan, haha se hur länge det håller. Så efter skolan på fredag, lov och allting o vi är så jävla duktiga o springer en runda. Den kan väl mest sammanfattas hahahahahihihihhohohohahahähähehha, galet kul vare, kunde knappt stå upp där ett tag. :)

VÅR! :D

Började vid elva idag, underbart att vakna 5 minuter innan alarmet ringer också, Linda & Alma försov sig, Rebecca & Hanna missa bussen, bra där tjejer. Hämtade blommorna som skulle säljas i skolan, annars vare inte ens en lärare på hela AP:et. Dåligt äklig mat i skolan också, men det varma vädret är underbart. Hanna & jag orkade inte med spanskan så gick till stan o köpte godis sen åkte hem och satte oss vid bryggan istället. Roligaste idag: "Vem är det som kommer? shalilalaala (8)" haha. När jag kom hem blev det att övningsköra, gick riktigt bra tycker jag. Och vädret gör mig så jävla glad :D till och med städat rummet o grejer idag :) Imorrn ska jag faktist försöka mig på att komma ut o jogga, blev plötsligt sugen på det :O



RSS 2.0