every ending is just a new beginning

Är sugen på en till tatuering, eller två till faktiskt. Får se om det blir av nån gång i veckan eller nästa kanske ;D Hittade en snygg tatuering på haj, fejnt efter att han blivit av med armen av just en haj. Kanske vore nåt? 


every time you come too close I move away

It's like I'm running from you all the time
And I know I let you have all the power
It's like the only company I seek is misery all around


Should I just turn my back or go all in?

Ligger här bakis & myyser med min feta katt, kollar igenom gammla bilder. O eftersom jag inte har mycket annat för mig, så kan jag ju lägga upp lite bilder här, så ni också får ta del av det roliga ;) Lite sommar, lite värme, lite brunhet & lite sol vore ju inte helt fel!

Gårdagen blev först solning & gym. Kvällen bjöd på utgång... blev en galen kväll, men det är ju så det ska vara ;D Nu fåre allt bli härlig bakismat, oboy & ostmackor, och kanske en film till det :) göött kööttt 
 


I won't let you bring me down

Lite bilder från i söndags. Skridskor & grillmyyjs a la BergStyyyle


time flies by, faster than you know

Tanken var att jag bara skulle hämta bilderna från Kreta hemma hos Hanna. Men så började vi kolla på gammla bilder, så var ju bara tvungen att lägga in dom på min dator också. Har inte så mycket mer o säga än: HAHAHAHA, nästan viker mig av skratt när jag kollar på bilderna. Vi ser så jävla små och oskyldiga ut. Men det var roliga tider det där. Så får väl bjuda på några bilder... enjoooy ;)


The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do

Life is one big road with lots of signs.
So when you riding through the ruts,
don't complicate your mind.
Flee from hate, mischief and jealousy.
Don't bury your thoughts,
put your vision to reality.
Wake Up And Live!



Längesen jag skrev nånting här nu. Men har ju faktiskt hunnit med en hel del sen sist. Först & främst tatuering. Alltid trott att tatuera sig ska göra så in i helvetes förbannat jävla ont, men det gjorde det inte alls, så nu blev jag ju sugen på att tatuera ännu mer. Armen får bli nästa byte, men dit får det allt dröja ett tag. Har även bytt ut fotbollen mot gym. Håller på att biffa upp mig, jävlar vad stark jag börjar bli... kanske inte då. Men är i alla fall på gymmet varannan dag, ganska stolt. Sen äre ju Nytt år, Nya möjligheter som man brukar säga. Så får väl se vad det här året har att bjuda på :)

Lifehouse levererar varenda gång man lyssnar


RSS 2.0