It's here and now, I'm breaking out

Varför är alla bra tvprogram på en & samma dag?! Fast å andra sidan kan det vara bra för då kan man ju ladda upp rejält med täcke o hela fadderullan sen ligga framför tv:n hela kvällen, helt okej det också. Det tråkiga är ju bara när två program är samtidigt fast på olika kanaler. Men på raken: Paradise hotel, Desperate housewives, Bartenderskolan. Jag gilllart!
Min dator är allvarligt sjuk nu.. så det suger lagom. Går varken kolla på youtubeklipp eller kolla på bilder i princip. Laggar sönder TOTALT & det resulterar i en jävligt irriterad Jessica. Så just därför tänker jag inte inte strunta i datorn, utan göra exakt det den inte vill att jag ska: fortsätta som vanligt!!!! (inte för att det går men aa..)

I want to scream, until no sound comes out and you've learned your lesson


The ways you made me feel alive

Såndär riktigtduktigdag hare varit idag.
Började med att jag lyckades (otroligt nog) ta mig upp vid halv 9. Vilket är tidigare än jag gått upp på en jädra massa veckor.. kanske till och med månader.
- Skulle i alla fall till arbetsförmedlingen på CV-hjälpen. Som tur var, var det bara jag där så fick en massa hjälp.
- Svängde förbi stan för att köpa present till mamma.
- Skrev om hela CV:et+ personligt brev. 
- Promenix med Mullehund
- MAXI för storhandling
- Stan igen för att söka jobb

Nu kom jag nyss hem och är verkligen helt slut. Dagen har kännts hur jävla lång som helst men effektiv. höhö. O klockan är bara 8. Nu blire mat sen kommer Frida hit och sover här :) Rätt nöjd över mig själv idag faktiskt, haha. Men det är tillåtet ibland, aaaråå. Tänkte bara säga det så ni vet att jag inte alltid är så jävla lat. Heejjjs.


dont be afraid to be great

Är grymt sugen på en tatuering just nu. En fin kort text strax nedanför nacken är ju så sjukt läckert. En bra text & pengar sen skaren fasen on. Latin är rätt snyggt faktiskt, italienska också.. annars får det bli engelska. Fyller ju snart år så det borde ju kanske lösa sig får vi hoppas.  


Est autem fides credere quod nondum vides

 



Tell me how to laugh instead of cry

Dagarna bara sveper förbi jäkligt fort måste jag säga, helt SJUKT fort. Nu håller jag på att bli sjuk också.. mindre kul.
Utgång i fredags, riktigt lyckad kväll måste jag säga. En såndär kväll som man inser dagen efter hur mycket sjuka grejer som hände..  som man sedan kan sitta o skratta sönder sig åt. Fast lördagen var mindre rolig, men man mår väl som man förtjänar.
Söndagkväll. Ska spenderas med ostmackor, oboy och 90210. Helt okey.

Och nu saknar jag både min mobil & kamera MORE THAN EVER. Så jävla idotiskt onödigt att behöva köpa nytt när jag lika gärna kunde haft dom här och nu. Då kunde jag ju ha lagt dom förbannade pengarna på något mer vettigt istället. En ny dator kanske? För min börjar lagga sönder totalt, det går dåligt nu.. aaaa.


Den 5:e oktober var det visst som detta program börjar.. vilket är på tisdag, Tv3 22.00
Check it out. Bartenderskolan på Kos. Take me back to the best days of my life.


RSS 2.0