It's hard to fake a smile when it feels like I'm breaking apart inside

Åkej, går segt här jag vet. Men har vart mucho att göra, så har inte riktigt haft tid eller orken. Dagarna sen studenten har i alla fall bara svept förbi hur fort som helst. Har ju vart bra väder o allt som tur är. Imorrn bäre av till GREKLAND. Började packa nyss, känns rätt illa. Är ju ändå för en "minst 4 veckors period packning". Aja nu måste jag sova, så ska jag upp tidigt imorrn för packning, duschning, städning & allt såntdära trams. Höörs om några veckor igen, pusshejjs :)

"Nåt är ovalt, men frågan är vad"

But I want more, no I won't stop

MÅNDAGSKLUBBEN, okej nya favoriten måste jag erkänna. Inte gillat nationernas innan heller, men nu passaree ta mig fan perfekt. Bjussar på lite bilder också, (bara för att jag är så jäkla shyst)! Avslutar med en oedig posebild a la pruta med läpparna med ett hårstrå i munnen.

"MALMÖ, SKÅNE, LUND"


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA

STUDENTEN kunde verkligen inte blivit mycket mer lyckad. Helrolig hela dagen igenom. Alarmet ringde vid 05.00 & redan då var jag jävligt pepp, så nästa hoppa upp ur sängen. Började runt 8 tiden med champagnefrukost i sporthallen, redan då började allt rööööj. Tillbaka i skolan vare en massa mer rööj, utspring, frukost & allt möjligt. Flaket gjorde ju inte saken sämre heller. Tillbaks hemma för firande med släkten, lite sådär helsnurrigt måste jag allt säga att det känndes mest sådär hela dagen, men hur kul på en skala är inte det?! ;) Middag med tvärs på storan, bonnkapälle kom & röjde, sen vidare till 55an en sväng. O sist helrööööööj på platåå. LYCKAT & helt klart en av dom bästa dagarna i livet :)
 

fy fan vad vi är bra

Okej, den här veckan hare faktiskt varit fullt upp mest hela tiden. Måndagen började med en tripp till Söderköping för att cheka in smultronstället & deras hundrakronorsglassar. Hann precis hem igen innan det var dags att åka in till stan för att festa tet på måndagsklubben. Mer lyckat denna gång kan man ju helt klart säga.
"Nu faaan ska det supas, jag har TVÅÅÅÅ cider med mig"

Onsdagen vare städning som gällde, sen ut till Askeby för att grilla, chilla & fixa flak med Tvärs. Dock otur med vädret, men det funkade ju finfint i partytälten ändåå. Efter det vare utgång på ingång. En snabb förferre hos mig & pitch efter det. Och äre inte helt fantastiskt att när man kommer ut från krogen runt tre, så äre ljust ute? Känndes helknäppt. Men jag klagar då inte, nejnej.
Hem för några få timmars sömn. Avslutningslunch i skolan vare ju på schemat för torsdagen. 
Och nu äre ta mig fan BARA FESTEN KVAR!! SJUKT JÄVLA PEPP, NU KÖR VI!!... ah.. imorrn då.  

för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!!

MÅNDAG:





ONSDAG:


tänd eld på dina tankar

Yepp, drog till Västervik igår med Linda & Elin. Schteekte på klipporna & som tur var, vart det finfint väder. Tog dock inga mer bilder än dessa två. Ankan stod & posade skitsnyggt så var ju tvungen att fota den. Då vart den glad :) Kan man annat än älska Västervik?!
Morgondagen blir helnajs. Först Söderköping för ubergod glass på smultronstället. & på kvällen blire måndagsklubben, försök 2 ;) Tacobuffe också denna gång, sweet.


We've got it good

Helschöön dag. Började med varamon med girlsen. Lite halvblåsigt först, men sen så stekte det på ordentligt. Resulterade i en helbränd rygg, upps. Lekte tarzan på ica maxi i Motala & fick plastbestik.
Hann knappt hem innan det var dags att åka in till stan. Nu för lite grillning med klassen. Ca 15 av 50 pers dock, men det var najs. Förutom att vår grill inte fungerade, hah faail på oss.
RIKTIG SOMMARDAG alltså. Kan ju aldrig vara wrong.




för vi har solen i ögonen

UNDERBART väder. OJAAA. Det gillas mucho. Inte ett moln och stekande sol. Drog ut i skogen till klipporna för bad & sol, schteeekigt värre. Blev en promenad med Frida & hennes extremt söta kattunge också :)
Imorrn blire varamon, hur nice? skapligt. Grillchill på kvällen med TvärS
Västervik i helgen? skulle vara ubernice också, men säkert blire inte så. Sånt som märks helt enkelt.
Dagens dilemma: Vattenfast eller icke vattenfast mascara? Blev icke... redan ångrat mig. Fan jag behöver pengar.




RSS 2.0