goodie music

10 favoriter just nu! :)
Beyonce - Halo
Akon - Birthmark
2pac - Life Goes On
Ne-Yo - Over My Head
Young Steff - Disintegrate
Ne-Yo - Miss Independent
Mario Vasquez - Everytime I
R Kelly - The Worlds Greatest
Akon - Keep You Much Longer
Chris Brown - Glow In The Dark

Different Styles


lalala

Lördag: Blev att åka till Norrköping med Hanna, Rebecca & Linda. Var ganska seg, men kul med er ändå :) & på rese i Norrköping var det någon som gick jättelustigt, o när jag ska härma han hör jag hur byxorna bara spricker, jevligt smart Jessica (Y) I alla fall sen blev det hemmåt och fixa sig för att dra på fest sen. Vi tänkte först gå eftersom det bara är en knapp kilometer ungefär, men sen ångrade vi oss för vi hade behövt gå genom skogen liksom, så vi kan lika gärna ta bussen tänkte vi. O bussen är förstås försenad. Så fick vänta i snön o bli blöt för att åka två hållplatser, hade vi gått hade vi  redan varit framme. När bussen väl kommer är den så jävla full att jag knappt kan komma på, och så ringer Hanna o säger att dom inte ens fått komma på bussen. Roligast på kvällen var när vi gick hem sen, haha. Då blev det genom skogen, och vi snarare åkte fram än gick eftersom det bara var ren is under snön :)




Söndag: Storstädat rummet idag, vilket var behövligt, tog ett tag men skönt efteråt :) Sen måste jag läsa ut en bok som vi har seminarium om på torsdag, sjukt tråkigt! Efter det ska jag göra varm choklad o tjocka framför en film, myys! 
                                                                                      

  

   

  

over my head

http://www.youtube.com/watch?v=E2sEmtf8ql8

För jag älskarn! Värd att lyssna på.


14/2-19/2

Åkte upp till Boden i lördagsmorsse. Det är ju en förjävla lång bit. 115 mil, ao men gick ju på en 13 timmar i alla fall. Kommer dit äter lite och sådär hos farmor &  farfar, sen vidare till lägenheten där vi sov. Vi 6 stycken i en tvåa, yeah gick ju i alla fall ganska bra, med en del väntköer till toan. Senare gick jag ut en stund, men sen  när jag kommer tillbaka vid sådär halv 12 - 12 tiden på kvällen, går jag in i fel jävla port. Men det fattar ju inte jag, sen första trappan var det ju vi bodde på tänker jag, sen dörren till höger. Men fan nyckeln funkar ju inte, fan vad mörkt det är, vart är ringklockan?! ääh, jag bankar istället, Inte lite heller eftersom det tog en jädra tid innan jag hörde att någon kom.  "Vem är det" hör jag någon arg gubbe säga innanför dörren. Av någon jävligt konstig anledning får jag för mig att det är pappa som driver med mig, så jag står kvar där som ett jävla mähä. Så hör jag frun kommer upp också, sen säger han igen vem är det? ännu mer förbannad.  Och först då fattar jag att jag gått fel, så jag bah jag tror jag har gått fel, sen kuta jag därifrån. Jävla tur att gubben inte öppnade dörren i alla fall, för då hade jag skämts sönder rejält!
Dagarna knallade i alla fall på däruppe i kylan, omkring 20 minus varje dag. Så himla underbart uppfriskande när kinderna o tårna fryser sönder tills man inte har någon känsel kvar, och snön gör det ju inte varmare direkt. Gick runt en del på "stan" som består av ungefär åhlens, kicks, intersport & hemköp.  Och sen var det äntligen torsdag och hemdags. Sitta i bilen hela dagen även då. När vi kom hem blev det ut med Frida en sväng, sen kom Hanna & Rebecca hit en stund :) 
                                                

amen viiissst,

Igår blev det först skola, sen vidare & träna sen äta på chocolata, (stavning?) med H & R. Sen blev det teater, riktigt seg var den, fast ganska kul ett tag där i mitten, & pausen var ganska rolig också, haha ;D
Arbetspasset i dag var riktigt chiiill, satt o åt apelsiner i cafédral :P Vidare till ljunkan för sitta där en timme innan vi började. Nu försöker jag rensa datorn, för att få plats med så många filmer som möjligt, men går inget vidare direkt liksom, sen ska jag fylla mp3en med massor musik och välja iv val till trean, vet inte ens vad jag vill ha än, :O
Imorgon åker jag uppåt mot kallare ställen, kommer ju inte bli allt för kul direkt :S , men aah tja hemma på onsdag igen om jag inte frysit ihjäl eller något sånt, för det vore ju lite tråkigt  ;)


 


...


Sheena

Trodde faktist inte att jag skulle skaffa blogg, men aa nu gjorde jag det, mest för att jag hade så tråkigt. Ganska troligt att jag tar bort den snart också, men aa får väl se vad det blir av :) PUSSS

RSS 2.0