Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Meningen var att jag skulle plugga idag.. har jag gjort det? NAEEEE! "Jag hinner kolla på en film, jag hinner träffa Frida en stund, jag hinner gå ut med Rebecca en sväng, jag hinner ta en dusch.." hm? Klockan blev visst halv elva, vilket är för sent för att min hjärna ska orka tänka.
Du kan ställa bilen i cykelstället därborta
Tjena, vad fel allting kommer bli.
Nu skare bli sådär lagom skönt att sova.. eller kanske inte, för nånting säger mig att jag inte kommer kunna somna än på ett par timmar ändå, och sova dåligt? ja det kommer jag också göra.. kul.
En jävla massa plugg som väntar, men ska äntligen sola i veckan också, sköööönt! efterlängtat

I'm running and not quite sure where to go

Att jag skull lära mig tanka bilen nån gång var ju självklart, men trodde inte att det skulle ske halv fyra en fredagnatt. Men jag klagar inte (Y) Lördan blev lite plugg, men ae förstår inte mer nu ändå, sen kom David hit & kollade på melodifestivlen. Och ibland undrar jag hur Sverige tänker? Finns väl ingen annan som är så tråkig som Peter Jöback? Då kunde ju nästan lika gärna jag varit med.
Söndag blir en riktig pluggdag, behöver väl ta igen allt som jag aldrig riktigt hann plugga på lovet. Dock har halva dagen redan gått så ska inte ödsla mer tid här. Fan vad seg jag är på att komma igång med nånting.

Länge sen jag lyssnade på Winnerbäck, men man blir ju faktist på bra humör av han, så slänger in en låt ;D 


I only try to please myself


Gick hem till Frida igårkväll för att sova där. Men runt halv 7 tiden imorsse hade jag sån fruktansvärd huvudverk, så fick gå hem. Inte kunnat sova för att det dunkar så jävla mycket & det har fortfarande inte gått över? Vet inte vad jag ska ta mig till snart, redan knarkat i mig två huvudverkstabletter. Ingen effekt, vad äre här? Lovat att hämta min bror på krogen runt 4 inatt också.. lycka till, till mig själv..
Sådär, nu har jag klagat lite, så nu känns det bättre.. höhö ;D



Behöver städa & plugga. Ja ungefär just det jag inte har någon som helst lust med. På söndagkväll får det bli istället. Ska nog ut o gå en sväng nu.. kan behövas också.


snart
snart
snart

Om 15 veckor, tar jag studenten idag. Verkligen inte helt fel!! :D Borde börja kolla upp studentklänning & allt. Och dessutom kommer studentmössorna på måndag.. tror jag? Vart jag nu hörde det ifrån? kanske var en dröm..?! Kan ju bli lite konstigt sådär ibland (;


 


flyter runt i leran som en livsnjutande krokodil

Så nu sitter man här ännu en gång i ensamheten och funderar på allt från det som spelar nån roll till svenska seder. Å medan jag väntar sätter jag ner det vänstra benet i lersörja. För de jag tänker e ju oftast bara ren smörja. Så de e ingen idé o börja om på ny kula när ja bara ser mig själv som en spyfluga i en bikupa, när ja ska välja sida mellan civilsnutar o biltjuvar. Så ja tror ja sitter kvar o väntar på att insjukna. Så mycket bättre än så här blir det nog inte. Och tiden går i ide fast de ändå lider mot vinter. De e i dom banorna ja tänker i min parkbänksfilosofi. Jag sitter på en parkbänk o slår ank i solens sken, o ödslar sen en tanke åt att allt är jordens fel. Ja småler o tänker nog sjunga en stund. För ja e tung runt höfterna, rund under fötterna o sätter min rumpa i gung. Så me tungan i mun på rätt plats skrålar ja o blandar hemkört me läskeblask på sexpack. Om man nu har nio skulle ja vilja leva i de sjätte livet hellre än o sitta här o vänta på bättre tider.


if it makes you happy, it can't be that bad

Våfflor & trevligt snack hos Sofie. Hanna & Sofie skulle visa vad dom lärt sig på balträningarna.. Rebecca & jag drog slutsatsen av att vi skulle klara det bättre & vi har inte varit på en enda balträning.

Hanna har för övrigt slagit till igen:

Sofie: Vad heter ni?
Hanna: Eeh.. Hanna.. tror jag?!

Duktigt Hanna.. duktigt!



Jag tycker det borde komma lite vår till Linköping snart. Det är ju ändå första Mars på måndag. Nästan en meter snö är inte okej.. way to much.

Varför, varför, varför räcker aldrig vattnet till i glaset som jag tar med ner till rummet? Mer törstig & vill ha mer, men jobbigt att gå upp & hämta mer
Varför hamnar jämt alla kläder i en stor hög mitt på golvet? & kvarför kan dom aldrig istället hamna i tvättstugan som ligger i rummet brevid?
Varför måste jag vara så extremt lat?

Men tro det eller ej, men jag kanske hänkar med Krusset ut på en springtur om en stund, fast.. missa inte kanske:t. Skulle behöva det, men i den här kylan äre inte sådär skitlockande. Så aa, det var väl mest bara önsketänkande, fast kanske, ett litet kanske.


you broke through All of my confusion

Körde på den liten crazy tripp till Nyköping. Måste nog vara en otroligt tråkig stad, kändes som man var långt uppe i Norrland, med mängder snö, få affärer och konstiga husbyggnader. Men lite mysigt vare väl kanske ;D Som vanligt hade vi i alla fall rikitigt kul. Party i bilen på hemvägen blev som pricken över i:t. Köpte hårfärg, så nu har jag färgat håret också. Väntar på att det ska torka så jag kan se hur det blev, förhoppningsvis inte alldeles för mörkt i alla fall.


Imorrn åker vi till Sofie för att göra våfflor - inte helt fel. Tycker lovet är är riktigt bra måste jag säga :) Förutom att jag måste plugga till filosofiprovet.. vilket jag helt seriöst, inte förstår ett skit av? Varför ska man ha sådana totalt onödiga ämnen i skolan? Ingen som kommer ha någon nytta av det sen i alla fall ju.


för jag vill ge mickey, se mickey, se hur det är mickey

Torsdagsutgång på sliver. Förfesta lite hos Hanna. Körde på gammla godingar; aldrig fel ;D Blev en del korkade kommentarer under kvällen också, inte så svårt att lista ut vem som sa vad ;)

"Så jävla onödigt! ska jag stå här nu?!"

"Soul? Är inte det musik?"

"Jag ska snacka om Mexico då."
"Vad är det?"

"Rebecca.. Undra hur många som har fisit i din bil?!"

Kvällen avslutades på hakepi, vilket nästan var det roligaste under hela kvällen, länge sen jag skrattade så mycket. Sen förstås hade det snöat så mycket att det blev lite krångligt att komma hem, fick pulsa mig genom snön, men hem kom jag till slut i alla fall (Y)


first impression are everything

Var hos frissan & klippte håret idag. Blev som tur var inte så kort i alla fall ;D
Ikväll blir faktist en torsdagsutgång :) Men innan det; fotbollsträning. körig kväll, men det funkar finfint :)
Inte så mycket mer att tillägga, puuusssss


Once you move forward can't go back

Snyyggggt (Y)




Åkej, en fråga.. Men vad fan gör Laila Bagge som modell? Hon får en ju att INTE vilja köpa kläderna! Hon ser lika stel och grov ut som ett sånt där spottande djur.. lama?!



Laila?                                                 Lama?


So live your life as if everydays' gon be your last

"Igår så skulle jag gömma Oscars present på ett riktigt bra stället, så han inte hittar det. Men sen när jag skulle ta fram den kunde jag inte själv hitta den"
Smart tjej.. men bra gömställe blev det ju i alla fall

Slutade halv 12, efter det: PA plugg med Hanna & Rebecca, resulterade i en väldigt oseriös Jessica & tittande på gamla bilder. Nu väntas semla såklart, med tanke på fettisdan. I princip enda gången på året jag äter det, blir ju aldrig av annars, men tjena vad gott :)

Känns för övrigt som att jag har gått i ide. Bara går & väntar på att det ska bli varmt ute. Varje chans jag får tar jag o kryper ner i sängen, o lämnar den sen så lite som möjligt. Ligger hellre inne och kollar på film än att gå ut o frysa röven av mig. Börjar bli ganska trött på mig själv nu, GÖR NÅT FÖR FAN! Men ae, "tar igen det sen när det börjar bli lite varmare ute" hm, tvivlar rätt så mycket på mig själv faktist.


Vadet jag slog om med Rebecca går för övrigt finfint. Lika vig som gubben på bilden just nu, alltså har det blivit bättre! Kommer faktist klara det här, huhu.










Cuz my mind has lost direction somehow

alla hjärtans dag
Faktist vart en riktigt bra dag :)


Really wish that we could go back to the way that it was.

Storstädat rummet & möblerat om, Men shit vad fort dagen försvann. Fick för övrigt godkänt på matteprovet, gissa om jag blev förvånad & glad ;D


17 veckor kvar till studenten.
2 av dom är lov
2 av dom är vi lediga ändå
1 av dom är vi i Tjeckien
Alltså 12 skolveckor kvar
Känns ganska så åkej.

Men sen då?


If anyone asks,
Ill tell them we've both just moved on.
When people all stare,
I'll pretend that I don't hear them talk.
Whenever I see you,
I'll swallow my pride, and bite my tongue.
Pretend I'm OK with it all,
Act like there's nothing wrong.


This song isn't for you, it's for me

Tiden bara flyger förbi, vad hände med måndan? & en hel vecka kvar till helgen? Redan torsdag nu ju. Slutade vid 12 idag, så rätt skönt, efter det blev det subway, wunderbart gott. Rebecca & jag for runt som crazy i tornby, fram & tillbaka, får hoppas att det lönade sig också. Nu ska jag strax in till stan igen för att fika med Hanna :)
Igår slog jag för övrigt vad med Rebecca om en sak. Hon tror inte att jag kommer klara det, & tvivlar på att nån annan heller gör det, haha. Men om fyra veckor då ska jag minsan kunna gå ner i både spagat & splitt. Fråga mig inte varför, men antar att det var så tråkigt på lektionen som gjorde att jag var tvungen att göra livet lite mer spännande, höhö.

the world is waiting right outside your door

Lördag: Upp vid 07.00
Söndag: Upp vid 06.00
Inte varje helg jag lyckas komma upp så tidigt, men nu så. Det var fotbollscup i Norrköping som gällde. Tre vinster & två förluster, ändå inte helt dåligt i alla fall :) Även lärt mig hur man fyller på med spolarvätska i bilen, på köpet ;D



Nytt tema imorrn, så jävla woonderbart!
FN rollspel, mindre kul dock
Har i alla fall fixat fika till basgruppen till imorrn (Y) så fikataajm blire allt. Var för lat för att baka, så köpte, men var nog lika bra det. Annars hade det väl ändå bara blivit gejjja.

Sova strax.. ? Jaaaråå. Före nio är målet :D + sovmorgon till 11.10 imorrn med :)




I'm not going down without a fight

Du vet när man går in i en glasdörr för att man inte inser att det är en glasdörr,
när man går på stan & plötsligt halkar till lite & fortsätter gå som ingenting,
när man hälsar på någon som inte ser en,
när man betalar i en affär & märker att pengarna inte räcker till
eller när man plötsligt börjar garva för sig själv,
du vet? när man känner sig sådär allmänt retard?
Är det inte en rätt så rolig grej egentligen?


true Friendships last a lifetime


no looking back, Theres no future living in the past

Tar bilderna från Rebeccas facebook istället, eftersom det inte går och skicka bilder på msn i princip. Stor kalkon till msn. Förfest hos Rebecca med pizza & grejer, sen vidare till pitch black ;D



Nu ska jag kanske ta en liten tupplur, hähä, & sen tagga för fotbollsträning, har en känsla av att det kommer gå oätt så dåligt. buhu.


oh I feel like shit, But at least I feel something

Alla som funderar på om dom ska välja matte C eller inte.. gör det inte! Om ni är smarta, så följer ni mina råd. That vill göra you smart too.
Bilder från helgen kommer faktist så snart jag fått dom av Rebecca, som förövrigt erkännde sin hemliga beundelse (är det ett ord? annars får det bli ett så länge) av Haldan. Han ska tydligen vara en mysig pöjk, minus j, enligt henne.
Thaah; gjorde min dag. internskämt, jovisst. Ae, nu ska jag lägga på ett kol så jag kommer nån vart, bice vad tråkigt. För första gången i mitt liv längtar jag till söndag kväll, skapligt illa!

filosofi med Harald.. ? Ett stort jävla frågetecken.


bara för att jag ser ut som en arg gang-oo-roo

Ur "Sommaren med Göran":
- Jag reser nästan aldrig, ja det är egentligen bara när jag ska någonstans
- Som du reser?
- Mm..

smaart

RSS 2.0