bira bira bira tvärs tvärs tvärs

Jävligt blött
Jävligt kallt
Men ganska så kul!
Katedral -> Ågatan -> Stora torget, fontänen! -> Gräsplätt -> Ågatan -> Stora torget
Började med uppehåll, slutade med översvämmning.
Regnet seriöst bara dundrade ner, men det hindrade inte alla små nollor från att skrika o springa runt så uta bara fän.
När det började läcka igenom paraplyt, gav jag upp, reeegn skadar ju inte, så länge man inte blir förskyld.
Kändes inte som någon större hit att vara kvar i stan när man såg ut som en dränkt hund, och dessutom kände sig som en. Så nu sitter jag här med duntäcke & chips. Ska äntligen få sova, om jag orkar ta mig upp & borsta taggarna o blabla nån gång.




get the party started

Dålig uppdatetering i veckan, men har helt enkelt inte haft tid & ork!
Onsdagskvällen blev det nollning med dom nya tvärsettorna (www.tvarsnolla.blogg.se)
Även ikväll, och det blir nog kul att se alla ;D
Förutom det får  vi se vad helgen har att bjuda på.. ska i alla fall ta två välbehövligt långa sovmornar!
Skolan dödar mig sakta & plågsamt.. Hur ska ett helt år gå, när jag knappt klarat av 3 slappa skoldagar?
Återstår att se


whatever it takes

Jahopp.. om 11  timmar och 17 minuter börjar skolan igen. Gänska så säägt.
Matte C eller inte?
Kanske skulle sova?
Men kan nog inte ändå..
Vill flytta, vill härifrån nu. Göteborg, Stockholm..? Linköping i alla fall?
18 år, körkort, studenten, norge, resa, plugga, jobba, pensionär.. dö
Vill mest av allt bara ta studenten nu
kommer bli ett långt år.. pusshej
Sköön låt såhär på kvällskvisten ;D


a sweet dream or a beautiful nightmare

Oh herregud vad trött jag blir på mitt rum hela tiden. Måste jämt flytta runt på sängen o allt möjligt för att inte tröttna. Imorsse fick jag fnatt på hur stökigt det var, så flyttade runt sängen & tvn lite, & städade en del. Så nu måste jag faktist säga att det är ganska mysigt med doftljus o städat. Kanske därför jag somnade helt utan anledning förut. Vaknade helt plötsligt upp av att Frida skrev på msn. Tack för det, annars vet jag inte hur länge jag hade sovit. Lycka till, till mig själv att somna ikväll igen. I all fall så åkte vi in till stan vid 3 för att träffa tväärs o planera nollning. Efter det blev det en sväng på stan & förbi ÌKEA. Och vet ni? Dom har börjat med stadsbussar till Ljungsbro nu. Inte för att jag gillar stadsbussar, för dom är osköna o finns inga platser, men det är ju lätt dom nyaste & snyggaste bussarna i hela stan nu. Hur chill är inte det?!
Imorgon är sommarlovet slut på riktigt, det har gått så otroligt jävla fort, känns som det var igår skolavslutningen var. Börjar klockan två, så ska träffa tjejerna för en favoritkycklingssallad på ciocolata innan. Den är grymt efterlängtad! Hej stammisar på ciocolata igen!
Nu ska jag fortsätta ladda ner lite musik för att sedan fortsätta min filmkväll med mig själv.

låt inte problemen slå ner dig

ur bikten.nu

"Igår när jag runkade kom jag på en spegel. Sedan tog jag hårtorken och torkade sperman. Skrapade av resterna med ett rakblad och la i lite plastfolie. Stoppade det i fickan. Till sist smulade jag det ner min flickväns mat när hon inte såg något. Jag är totalt sjuk i huvudet, men jag tände på att se när hon åt upp det."
Hur kommer man ens på tanken?

"Jag kissar alltid i handfaten på publika toaletter och sen spolar jag i toaletten för att folk skall tro att jag använt toan."

"Jag har syndat, min nagel gick av inne på ne mataffär och jag ville av någon konstig anledning inte lägga den på golvet. Så jag tryckte in den i en tomat."

De flesta skriver nog ganska så oseriöst, men kan inte sluta läsa, haha ;D

Gomorron, Goddag eller Godnatt?

Sitter här och är lite skitsur, bl.a på den fula bilden som ploppar upp över halva skärmen så fort pilen dras förbi msn. Jävligt irriterad på allt möjligt just nu.. men tänkte ändå göra ett försök att skriva om helgen!

Fredag: Fest i ramshäll eller vart vi nu var. Ganska kul faktist och övertröttheten smög sig på framåt natten, glömde helt bort tiden så missade sista burren, men vi fick sleepa hos Jakob istället, så vi var kvar o festa ett tag för att sedan dra en liten pizza på five tastes vid halv 4. Notera LITEN, eftersom resten blev snodd av en katig snubbe. Sen var det ju bara att knalla till Johannelund, härligt med en promenad så där på morgonkvisten. Kom hem till Jakob runt 5 tror jag? Somnade ett tag senare för att någon timme senare vakna upp av att det var så otroligt jävla varmt. Ofräsh, seg & trött var jag hemma runt 10. Träffade Frida för att sega framför livet enligt Rosa!

forts Lördag: Sovit en timme, så man känner sig sådär extremt bakis, skulle jag iväg till Hanna & Rebecca, för att ta bussen till Motala för 20-års fest. Spöregn utanför bussen, och ögonlocken bara ramlade ihop. Så bussen fick bestå av att ta igen åtminstonde lite sömn, bra start på kvällen liksom. Men så fort vi klev av bussen försvann tröttheten och kvällen blev riktigt kul. Jag visade mina oerhört bra skills i pingis & spansk skitgubbe. Sen fick vi även skjuts hem av Victor, somnade på dirren i bilen.


Söndag: Vaknade upp, och sedan dess känns det som allt har gått åt helvete, mer än så behöver vi inte gå in på! Nu ska jag iväg & kolla på en visning av ett hus, om jag orkar! HEEEEJDÅÅÅÅ

Liseberg

Tänkte börja med att säga att jag är kär i Göteborg! Torsdg blev det Liseberg med Hanna. Riktigt kuuwwwl. Har en riktigt kul video från när vi åker Lisebergsbanan, haha men den är endast för våra ögon ;D Favoriten blev den rosaröda bilen i jukebox, vet inte hur måga gånger vi åkte den och skrattade lika mycket varje gång + att det varje gång hände något roligt när vi åkte den. Som ena gången när en tant med rullator och allt skulle ta sig i den där. Hon såg ut som en förstenad hjärtattck med gapande käft hela turen. Vi hade ju turen på vår sida med vädret i alla fall. I Linköping var det ju hagel o regn, medans vi hade strålande sol & lite molnigt. En feejn bild på mig & Hanna nedanför :)
Ikväll ska jag träffa Jessika pecannöt, får se vad vi hittar på, säkert nåt kul i alla fall :)


nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag

Jag vet, jag har sagt det förut, så jag skiter i och säga det jag juste tänkte. Måndagskvällen blev det vattenpipa med Hanna vid kanalen. Hur mys som helst & hade en hel del att snacka om med tanke på att det var ett tag sen vi hade setts då ;D Vi bestämde oss också för att åka till Liseberg, så imorrn drar vi dit :) Tisdag drog vi oss in till stan, Hanna solade och jag gick lite på stan. Första gången jag gick på stan i Linköping på hela lovet. Kändes ganska lustigt måste jag erkänna. Efter det åkte vi ut till vidingsjö för att kolla på fotboll. OTUREN på våran sida och missar precis, och då menar jag precis bussen tillbaka till stan. Orkade inte vänta en halvtimme så vi började proomenera. Hurtigt värre av oss! Gick väl lite segt, men tillslut kom vi in till stan igen. Stannade och lekte lite i en lekpark, söta som vi är. Och jag som hade längtat HELA dagen på att få äta kycklingsalladen på ciocolata, men bara för det så var ju den förstås slut. Vi köpte med oss kebab istället och satte oss vid scandic. Alltid lika mysigt där :) 



Har fotboll om en timme, men med tanke på spöregnet så vet jag inte?! Så får se hur det blir.. Morgondagen blir ju kul i alla fall :D


hanging by a moment

Sista värmen för i år skulle jag gissa på. Sorgligt men sant. Jag & Linnea chillade vid kanalen, sen blev det schteek på garagetaket. Galet skönt - Rekomenderaaaaar! Se bara till att taket håller & att du kommer ner igen..







HAHA.. har inte så mycket mer att säga om bilden.
Såg dessutom ungefär dubbelt så roligt ut i verkligheten


Älskling, du har ett hjärta av snö

Åkte till Skänninge i onsdags med H & R & åkte hem på torsdagen. Hade egentligen inte tänkt att köpa nånting, men fick syn på världens sötaste vattenpipa, så kände mest tvång att jag var tvungen att ha den. Alltid velat ha en rosa liksom :) Hittade även en väska för 100 kr.. När vi var inne på ÖB blev det strömavbrott i hela skänninge, så hela affären släcktes ner och allt blev plötsligt tyst & mörkt. Kan säga att det nästan var lite läskigt där inne, kändes som man var med i en skräckfilm när man gick i långa tomma & mörka korridorer fullt med prylar på sidorna. "Jag ser ljuset Jonathan", så var vi snart ute i ljuset igen som tur var. Gick vidare & jag vart skitsugen på en pigelin, så vi yrade runt inne i en kolsvart mack & hittade tillslut pigelinen ;D

När vi kom hem blev det kvällsbad med Rebecca. Första dagen jag faktist känt sommarkänslor, och hur sorligt är det inte, när det är näst sista veckan på lovet?!
Vetenskapligt bevisat: Ja, jag kan faktist ståsitta på vattnet!





Några bilder från festen i tisdags för övrigt :)


fix me

Måndag blev det chill hos Jennifer med lite folk. Och dom tre nötterna: JHR skulle förstås cykla hem längs kanalen på natten runt halv 3 tiden. Kooommer då på att ingen av oss har lysen på cyklarna, det gick ju som det gick, men hem kom vi till slut i alla fall! Lite halvläskigt sådär, med gropar o allt möjligt. Idag tisdag, blev det fest i Lambohov igen. Bilder kommer nog när jag fått dom av Hanna. Imorrn blire iväg till Skänninge för skänninge marken, sen sova där o hem på torsdan igen. Hoppas på sol imorrn också! Skulle ju inte vara helt fel liksom.







Visste du att en gris-orgasm varar i 30 minuter?

RSS 2.0