feels like a lifetime

Jag är TRÖTT! Skulle va skönt o sova, jarå.
Helt okej dag idag också
lagträff på team sportia utan vidare resultat
efter det - träning

PÅSK; lär väl bli ungefär, godis, godis & lite till godis.. känns som det brukar bli så.

GE MIG SOMMAR


I'm melting in your eyes

Idag har varit en riktigt bra dag, (förutom filosofin, som jag håller på att dö av tristhet på). Men man kan ju faktist inte klaga när solen kollar fram och graderna börjar öka. På tal om nåt annat så är det extremt kul att vara oseriös ibland. Rebecca & jag blir den ultimata humorn (Y) I alla fall så när vi kom hem från skolan drog vi oss ut på en joggingtur. Först kändes det liksom "njae fan vad jobbigt". Men när jag väl kom ut, o vädret var sådär precis lagom: kyligt men ändå sol så kändes det ändå rätt kul. Okej, kan ju inte säga att jag har bra kondition, för den är nog en av dom sämsta på denna jord, men en bit klarade jag allt av i alla fall. (A) Efteråt känns det ju sådär underbart härligt. Fick nåt fnatt och kände för att plocka ur diskmaskinen..?! Liksom vad fan? Jag kan göra vad jag vill.. o jag känner för att plocka ur diskmaskinen? Hur jävla konstig låter jag inte? Jag har nog aldrig någonsin plockat ur en diskmaskin utan att någon behövt tjata på mig 78 tusen gånger. Det är verkligen inte ofta jag gör det. Men nu gjorde jag det utan att någon ens behövde tjata + städade köket. Guldstjärnor till mig (Y) jarrråå

TVÅ ynka dagar kvar till påsklov. Det SISTA LOVET JAG NÅGONSIN KOMMER HA. OH FAN, nice. 

Nu blire lite movietaajm med mig, Jessica & mig själv.

04.38

Jahopp. Det här var ju kul.. not. Somnade vid 12, men sov jävligt dåligt så vaknade till slut. Nu sitter jag här o kan inte sova. Känns sådär halvsegt. Börjar skolan vid elva i alla fall, så hoppas jag lyckas somna om snart!!

And all the time you were telling me lies

Nu är jag sådär extremt trög igen. Varför kan jag inte bara göra det jag ska? Istället för att "jag ska bara".. kolla den sidan.. o den sidan. Och när jag väl börjar plugga så slutar jag för att ändra låt, eller kolla nåt annat. Aja på fredag är det lov i alla fall, eller egentligen börjar det redan på torsdan, eftersom vi är lediga på fredan. Börjar lovet med släktmiddag hos familjen Dellby. Förutom det ser veckan oätt så oplanerad ut, vilket är skööönt vill jag lova. Ser heller inte ut att bli nåt Norrland på lovet, TACK OCH LOV!


Cause i get weak in the knees, Fall head over heels baby

Alma fyllde 18 & det firades såklart. Middag & förfest hemma hos Alma först, sen bar det av till Ågatan. Platå, platens, pitch black & en sväng in på 55an. :) 
"Jag ska amputera min kakfläck"
"Man vet ju inte hur mycket alla toaletter klarar av" 
Riktigt lyckad kväll måste jag säga.
När jag skulle till Rebecca i fredas luktade det grillat på flera ställen, så fick galet mycket vårkänslor + att jag för första gången slapp dra med vinterjackan på krogen. Många + (Y)

Lördan tillbringades med Frida som sov här också.
"Säg nånting nyttigt man kan äta?! JAA PIZZZA!" Klok tjej det där.

Här kommer i alla fall lite bilder från i fredags.  



maybe it's time to let it go


VÅFFELDAGEN
Självklart blev det en massa våfflor - helnajjs.
Dagen har rullat på finfint efter matteprovet. Det gick åt fanskapet.
Rullade förbi stan en sväng med Hanna, hittade lite för mycket igen. Och varför är allting som jag vill ha så extremt dyrt?

5 skoldagar kvar - sen PÅSKLOV!
MEN, hur mycket till lov kommer det bli?..
Inte mycket har jag en känsla av

Nu känner jag för att sova,
så godnatt 21.19, duktigt Jessica (Y)


 


you know one of those bad dreams, and you just can't wake up

Fotbollsträning idag. Tre veckor sen sist, känns riktigt dåligt. Men det är sjukt vad tiden flyger förbi. Det gick i alla fall DÅLIGT, vilket var rätt så väntat dårå. Imorrn äre matteprov som gäller, inte kul... inte kul alls. Har inte ens orkat öppna upp matteböckerna sen jag kom hem & nu är jag way to trött för det. Satsar på en god natts sömn istället, för det vet ju JHR är bra för inlärningen?! ;) Blir nog att krypa ner i sängen redan nu & kolla på lite film istället :) Det kör vi på! På tal om något annat ser jag fram emot fredagen, blir nog helnajjs ! :) Nattinatti på er


du är ett glashus, och jag är en sten, men det är du som försöker se genom mig

Matteplugg med Rebecca gick inget vidare.. Började med att vi köpte med kladdkaka från affären som vi vräckte i oss. Vilket resulterade i att vi blev så mätta att vi var tvugna att vila en stund. En stund efter det började övertröttheten göra sin verkan. Flummade runt som två stuckna bin & skrattade så vi fick kramp i magen. Måste tillägga att vår humor ligger på elitnivå. Efter det blev vi förstås också trötta o var tvugna att vila lite.. sen var det dags för mig att packa ihop o dra mig hemmåt.
"Fyra delat på ett, är fyra va?"
"mm.. jag trore.."
Jojo, visar på hur dåligt det faktist går för oss.
Jögga, perra, Viccis, Karre & Haldan! don't forget DET!

Dagens fundering:
Vem fan äter falukorv till ris?

NU ÄRE EFTERLÄNGTADE DESPERATE HOUSEWIVES SOM GÄLLER!!


can't sleep, Need some medication


And even in the bottom of the sea
I can still hear inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time you were telling me lies


ett sprucket men ett vackert hallelujah



so easy to get lost inside

Helslapp helg.
Nytt tema imorrn - sköönt! Tema livet.. mindre kul
Nytt schema - kan nog inte bli lika bra som dom senaste veckorna?!
Matteprov på torsdag
Projektarbetet inlämnat om tre veckor. Sätt lite fart nu va.
Påsklov om två veckor! gutt, skulle va najjs med en sista minuten resa, hähä.

Söndag blev sola & fika med Hanna. Försövrigt urtråkigt väder ute. Trodde våren faktist var här, men så börjare snöa IGEN.




I keep feeling we've already been here before

Idag har jag faktist varit hurtig. Kristin & jag åkte till Ljungsbros simhall o simmade en jädra massa längder. Känns bra såhär efteråt (Y) Nu återstår städning. Förstår inte hur man kan lyckas stöka ner ett rum så mycket på så kort tid? Men nu ska bli cleant i alla fall!


Slänger in en väldigt snygg bild, visar ganska bra hur jag ser ut nu förtiden.


god damn you're beautiful



On the days I can't see your eyes
I don't even want to, open mine
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause i get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me


They say perfection's always right around the corner

Känns som jag har haft fullt upp hela veckan. Tisdag, onsdag och torsdag vare FN-rollspel i skolan. Strikt klädsel & en jädra massa tal vare som gällde. Lite halvroligt vissa delar, men annars väldigt segt måste jag säga.

Onsdagkvällen bestod av föräldrar/elev möte. Tvärs drar alltså till Prag den 9:e maj. En liten besvikelse från min sida.. inte för att vara negativ men helt ärligt.. Prag? En roligare stad måste väl ändå gå att hitta. Men det är klart, roligare än skola såklart. Blir nog najjs sen ändå. 20 timmars bussresa dit, & 20 timmar hem.. känns sådär va.




and you don't even know what you got until it's gone

Söndag kväll
Känns inte okej.

För man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv
och bara springa runt och låtsas att man ler,
men det känns lättast så


I wanna go crazyyy

JAAAAA! Dagen blev just mycket bättre, när min efterlängtade dator äntligen kom hem igen. Smyglånat dom andra datorerna i huset i veckan, men det har inte gått sådär jättebra. Så blev lite halft överlycklig nu (A) Jag vet.. det låter lika illa som det är.
Kan ju passa på att berätta om min klumphet som hände i måndags. Går upp, gör mig i ordning och allting. Ska precis gå till bussen för att åka till skolan. Trycker ner handtaget för att öppna ytterdörren, men ajdå det var låst. Fick panik då det inte satt någon nyckel i dörren som det brukar göra. Min egen nyckel är borta så började kuta runt i huset för att fort hitta en, men ae gick inget vidare. Såg hur klockan började ticka iväg & tre minuter kvar tills bussen går. Kommer på att jag kan ta dörren från mammas & pappas rum o gå ut den vägen. Problemet är ju bara att det är ca 1.5 meter ner till marken. Men i all stress så hoppade jag ner där lite smidigt o tänkte sedan stänga dörren.. men.. så fanns det inget handtag på yttersidan, så gick inte att stänga dörren utifrån. Och hade det ens funnits ett handtag så hade jag aldrig nått upp dit.. (korttänkande som jag är). Ser att min granne står vid vägen o stirrar på mig, han måste ju undrat vad fan jag höll på med. Eftersom jag inte kan lämna dörren öppen, insåg jag att jag aldrig kommer hinna med bussen. Förutom att jag missa en rätt viktig lektion i skolan insåg jag också att jag inte kan komma in i huset igen, alldeles för högt för att kunna komma upp igen. Så.. där står jag, mitt i vintern, med dörren öppen till huset, så jag inte kan lämna den, men kommer heller inte in genom den. Jävligt smart. Ringde till Hanna & berättade min lilla historia, o hon bara skratta. Men hon sket i o hoppa på bussen och kom till mig för att hjälpa till istället. haha, tur det. Efter sådär 20 minuter kom jag på att jag kunde ta en stol från garaget (som lyckligtvis var öppet) som hjälp för att komma upp. Det jobbiga var ju bara när jag kommer på att nyckeln till källardörren satt i på insidan.. så där hade jag ju kunnat komma ut på ett vanligt sätt... (Y)

I alla fall så bestod dagen av plugg med en paus upp till affärren. Där vi köpte lite allt möjligt, höhö. Senare kom Rebecca förbi också. & en promenad runt, (eller ska jag säga på) kanalen hann vi allt också med. Vi hade kul ;D




Tisdagen blev också riktigt lyckad. Hanna, Rebecca & Sofie kom hit för lite filmmys, chips, pizza, kebab, godis & dipp käkande & massa snack. Riktigt mys.

Nu väntar jag på girlsen, för då blire lite förfest & sedan utgång. Är jävligt pepp faktist :D Blire nog uberkul. Ha en nice kväll hörrni, för det ska minsann jag ha :) PUSSSS!

calicutta cutta eeo eeo

Har nyss vart o lämnat in min dator, saknar den redan, Men på tisdag får jag den nog igen. hurra för den dagen (Y) Dock är ju alla bilder o allting borta från den då :( Nu lånar jag Linneas dator i smyg medans hon är på träningen.. hoppas på att det dröjer ett tag innan hon kommer hem..
Igår blev det utgång på pitch black. Vart faktist en riktigt rolig kväll. Hanna erkände att hon hyperventilerar så fort hon ser en hund och att hon tyckte jag var en potatis.. tack för den.

Nån som för övrigt kan trolla fram tjugotusen åt mig? nahepp

nu blire plugg, galet tråkigt, lite varm oboy först kanske, o lite oc, o lite slappa. Naee inte då, ta dig i kragen för fan


snart snart snart

Idag kom äntligen STUDENTMÖSSORNA. Nu känns det att det inte är långt kvar & jag längtar sönder mig. Kommer bli en grymt bra dag hur den än blir :D Nu ska jag kila iväg till fotbollsträningen :) puss på er


livet blir bättre, när man vet vart man ska

Måste säga att det här ser ju faktist rätt så lockande ut. En fyra veckors lång bartenderutbildning på kos. Kanske skulle va nåt till sommarn? Börjar bli så jäkla uttråkad på det som finns här, helt seriöst men det är ju inte mycket som händer? Låter jävligt negativ nu, men jag kan ärligt inte komma på nånting. Går bara och väntar på att ta studenten, men vad gör jag sen då? Tänk om jag inte får ett enda jobb, inte ens ett ynka litet sommarjobb.. vad gör jag? Gå hemma o slå dank i ett år? Hur rastlös på en skala kommer man inte bli då? En förändring tack.


underbara paradis

DESPERATE HOUSEWIVES börjar idag igen. Kan inte, får inte, ska inte missas. Ge mig 21.00 & tv 5 nu tack! Bara några timmar kvar..




På tal om nåt annat än desperate
housewives så vill jag till maldiverna nu. "Kuredu är en relativt stor ö, det tar ca 45 minuter att gå runt ön" Åkej, öarna kan inte vara så stora.. men just det som gör det värt att åka dit? Så fort jag har råd ska jag banne mig dit. Finare ställe går inte att hitta, punkt.
Tänk två veckor på den här ön? Skulle lätt vara värt så mycket det kostar. Bo i en söt liten hydda. 30 grader & sol. Drinkar i härliga färger & kristallklart vatten, mööms


maybe I was stupid for telling you goodbye

Lost säsong 6
Har en känsla av att den kommer va lika dålig som säsong 3, 4 & 5. Men jag vill bara se slutet, så kan inte det komma nån gång istället?! Vill ändå inte missa något när jag ändå sett alla andra avsnitt. Tänkte i alla fall börja på säsong 6 nu. Får väl hoppas på att dom gjort den lite bättre än dom senaste. Dock så har jag en stor tveksamhet till det, tyväärr.
Den bästa skådespelaren dog dessutom i säsong 1, hur illa är inte det?!
& den näst bästa i trean tror jag?! Dubbelilla på det.


RSS 2.0