don't trust me

Fredag: Herregud vilka blandade känslor, med både sån otrolig lättnad och besvikelse på en själv.
På kvällen kom Frida hit & sov här, blev såååklart det vanliga. Massa med fett & filmer. hähä.

Igår gick jag in på ett café, och ville ha en muffins. Utan russin och utan choklad, en vanlig jävla muffins. Hade dom det? Nej, för dom hade bara mackor med pastej och en liten svettig fralla med fisk och remoulad. Jag brukar va i god balans, gör inga stora scener. Men inte trodde jag att caféer fanns, som inte hade muffins. Fattar ni det? Nej, för ni käkar bara mackor med pastej och kan inte förstå en riktigt ledsen människa.
Varför, varför finns det ugnar? Och varför finns det plåtar? Och varför finns det formar? När ingen vågar baka, en fluffig liten kaka, som jag då sen kan äta, när jag vill ha en fika.
Jag hade fått en kombattant, jag ville inte ge mig. Så jag sa: Min lilla smörgåstant, vad kul det är att se dig. Menade jag det? Nej, du är allt en tyken jäkla tjej. Du kanske själv skulle in i ugnen och bli pastej.
//

Lördag blir:
1. Vaaaaarm & låååång dusch
2. Städa rummet, börjar bli lite för många dammråttor nu
3. Matteplugg, sådär lagom kul
4. Leta kläder, kan ta ett bra tag
5. Fiiix
6. Till Rebecca för föörfest
7. UTGÅNG !

Ser ut att bli en ooätt så najjs kväll tycker jag, fiint. Ska faktist försöka ta lite kort denna gång med, fast lär väl inte bli av sen ändå ;D

Cause I can't speak if the pain is getting stronger

Måste säga att jag är på riktigt dåligt humör på tal om ingenting.

Gick faktist på stan en stund idag, hittade för mycket, så nu är pengarna slut också, upps. Sen har jag spenderat resten av dagen här, o inte gjort ett skit.
Nu väntar i alla fall PH, dagens ljuspunkt, det måste va rätt illa för mig, antar jag.
Imorrn ska jag ta bilen till skolan för första gången, & även tanka för första gången.. nån som kan berätta hur man gör? Inte en blekaste aning, men mam fick berätta så skrev ner på en liten lapp. Rätt illa det också? Ska inte bli långvarig, så pösshejs

don’t you give up on me now

It seems the more we talk
The less I have to say
Let’s put our differences aside
I wanted to make you proud
But I just got in your way
We’re running out of time
What do I have to do
To try to make you see
That this is who I am
And its all that I can be



Blir otroligt irriterad på mig själv just nu. Kan ju fan inte ta tag i nånting. Kanske skulle skita i rapporten & få ig i alla fyra ämnena istället? + nästa veckans prov, mhm sex ig på raken kan väl inte vara så farligt - bättre än sju i alla fall. Chill att vi får jobba hemma istället för att gå på lektionerna i veckan i alla fall (Y) fejjnt. Vilket i och för sig bara innebär ingentinggjortändå för mig. bice då. Vill här ifrån - mauritius skulle ju inte vara fel, så fort jag har råd så ska jag allt dit ! Nånting jag lyckats bestämma idag i alla fall, på bara några sekunder. Bra.

jag har vart på rymmen utan att ha någonstans att fly



Det ser ut att bli en töpphelg. Ikväll blir det först mys med H & R. Vår specialare ska allt tillagas, var ett tag sen nu. Sen bäre av till Norrköping på fest. Blir nog töppen. Imorrn blir det bowling med Jennifer, Möller & Christoffer & nog krogen efter det. Men nu ska jag skjutsa mam & pap till Cloetta center. Bara för att jag kan liksom. hähä :D pussshejjs


you build me up to break me down

Checka min snygga tuppkam jag lyckats få till på kortet. najjs. Undrar hur det lyckades passa så bra just när kortet togs. Borde egentligen tänka på rapporten. Men aee min sysselsättning består mest av att kolla på gammla bilder. Det är rätt illa antar jag. Blev jäkla sugen på att åka utomlands nu med. Vill ha sol och värme nu! Ae lägger in tre bilder till, mest för att fördriva tiden och låtsas att jag pluggar. Liksom låter ju bättre att säga att jag pluggade ett par timmar. Fast jag egentligen aldrig skulle orka det. Men nu ska jag ta mig i kragen & göra nått vettigt av pluggandet. Tror några börjar bli lite smått irriterade på mig på msn, hähä, allmänt uttråkad får jag skylla på (A)


No apologies, nah suckers I'm not sorry

Vaknade och visste att dagen antingen kunde bli en av dom bästa eller en av dom sämsta. Tur nog blev det en av dom bästa. Tänk att ett litet körkort kan göra så mycket (A) Känner mig plötsligt fri, hihi. Men så sjukt nervös har jag nog aldrig varit förr. Nu är jag i alla fall sjukt jävla glad :D


Holding too tightly afraid to lose control

Ååkej ett tag sen jag skrev här känns det som. Men både internet & datorn har dampat senaste tiden & så har jag inte orkat eller haft lust heller, hähä; för att hitta på lite orsaker. Dagen har för övrigt helt klart varit bra! :D & snart ska jag iväg på fotbollen, kan behöva röra lite på mig faktist. Tänkte också börja i en 400 sidors tjock bok som måste vara utläst om tre veckor. upps, kommer inte funka. Sa nån filmen?


I may end up failing too, But I know, You were just like me with someone disappointed in you

huhu, hittade en gammal text som Hanna & jag hade rätt kul åt för länge sen. HAHA:

Igår var jag och kollade på en julgran när jag mötte Nisse.
Min lilla katt som varit död så länge.
När jag fick syn på honom började jag gråta.
Jag började tänka på allt dumt han hade gjort mot mig,
och alla underbara stunder vi haft tillsamans.
Men det var slut med det nu.
Men jag saknade honom faktist ibland
och ibland drömde jag erotiska drömmar om honom.
Jag var jämt så inne i mina fantasier,
men mamma kom jämt och störde mig,
lika så den gången då vi hade sex,
precis när han kom, öppnade hon dörren.
Hon såg vad han gjorde och svimmade av förskräckelse
Han slutade med det han höll på med
och hämtade en kanna kallt vatten,
som han hällde över henne, så hon skulle vakna


And play it safe, no I`m not that smart

Du kliver upp på morgonen och din dag blir förstörd, bara för att du inte kan välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig, och på Moskvas gator fryser en 14-årig flicka ihjäl bara för att hon inte har en enda tröja att ta på sig. Du går till skolan och klagar och tycker synd om dig själv för alla läxor du fått, och i Indien gråter en 10-årig pojke för att han aldrig kommer får börja skolan. Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten och slänger i stort sätt allt på tallriken. I Sudan dör en 2-årig flicka av grov undernäring och vätskebrist. Du kommer hem och förbannar din mamma för att du måste hjälpa till med att plocka ur diskmaskinen och i Somalie blir en 8-årig pojke slagen för att han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet. Din kväll blir förstörd när du upptäcker en finne på hakan, och i Kambodja dör en 11-årig flicka och hennes lillebror i Aids.


no matter how far you fall down, you gotta be ready to stand up again

Körtkortsteoriplugg i mängder - ae blev inte riktigt så vaa?! Jo lite galet dåligt av mig, jag vet! Lite withwind skulle inte vara helt fel. Går rätt trögt liksom.
Kvällen spenderades med Hanna & Rebecca. feejjnt ojaaa. Vandrade runt på maxi nästan helt själva för att köpa chokladbollar & morotskaka. Tjöckt! Sen filmtaajm hos Rebbanrock, kuwl as always så att säga, eller något annat vackert. Men antar att ni give seventeen in that.
// väldigt övertrött Jessican.. pelican

& bara för att jag vill ha sommar nu, nu, nu! så kommer en liten sommarbild. hähä



I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless lost under the surface
Don't know what you're expecting of me
Put under the pressure of walking in your shoes
Every step that I take is another mistake to you
all I want to do Is be more like me and be less like you


I guess we would have to walk a mile in each others shoes

Nyår vart bra till slut. Efter många om & men så lyckades vi bestämma oss. Började hemma hos Hanna, sen vidare till Johannelund, & slutade till slut i tannefors. Kvällens citat går till...nanana; "Ibland är det så skönt att kissa, jag bara ryser"... "Hallå Jessica, jag kan kissa såhär" hahaha jag dog lite där ;D
Näre var dags att sova offra jag min luftmadrassplats för att sova på golvet? Hur dum är man inte?! Inte skönt kan jag lova!
Började året med att utforska rimforsa liiteeee (av alla platser liksom) ;D
Nu ska jag hoppa in i duschen sen bär det av till stan. Efter det är det nog dags att ta igen en del sömn (: Gissa om jag ska sova länge imorrn :O
pussshejjs


RSS 2.0