Visste du att..

- Visste du att 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen?
- Visste du att det är fysiskt omöjligt att slicka på sin armbåge?
- Visste du att en snigel kan sova i 3 månader?
- Visste du att kvinnor blinkar nästan dubbelt så mycket som män?

- Visste du att bröderna gallagher från oasis en gång stal 20.000 mjölkflaskor?

- Visste du att människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull?
- Visste du att om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb?
- Visste du att om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman?
- Visste du att kalkoner kan drunkna om de tittar upp med öppen näbb under hällregn.
- Visste du att 9/10 prövar om det går att slicka sig på armbågen när de läser det här..
- Visste du att hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm?
- Visste du att jag tyckte det här var lite småintressant?
Om inte; nu gör du.

Hälften av jordens befolkning är dumma, skitiga och obildade. Resten är kvinnor!

I tisdags blev det fest i Lambohov, det var ganska så kul med ganska så sköna människor. Och idag, onsdag blev det först filmslöande med Frida, fram tills fotbollen skulle börja, men vi var bara 3 pers & ingen tränare så blev inget. Efter det blev det utebio, surt att sista burren går halv 12, på sommarlovet borde dom gå lite senare i alla fall. Nu har jag bara suttit &väntat på att klockan ska gå, för ska iväg o jobba snart. Väntar på att det ska ljusna lite i alla fall. Men mest av allt vill jag bara sova, det här suger hästsko :(


Vad gör man om man råkar på ett utrotningshotat djur som äter en utrotningshotad planta?

Första jobbnatten själv, gick ju så dåligt det bara kunde
1. När jag kommer fram till tidningarna, är det plötsligt punka på båda cykelhjulen, så fick gå med cykeln hela vägen.
2. Korgen går halvt sönder så den bara fladdrar runt.
3. När jag är på stället i Berg, där det är som allra mörkast & läskigast, inga hus, bara skog & en lada brevid möter jag en gubbe, som ser ut som en alkis, med slitna kläder o vinglandes. Han börjar snacka med mig, och jag fick seriöst panik. Brukar inte ha så mycket emot mörker, men när han kommer där, hjärtat höll fan på att åka upp ur halsen. I alla fall så hette han Svante, skulle cykla till Kjellbo. Han hade också delat ut tidningar en gång i tiden och tyckte jag fick för mycket lön, och på köpet av det försökte han tigga till sig en tidning. Jag slängde ur mig att jag hade bråttom, så sket i punkan i däcken och hoppade på cykeln och cyklade såå fort jag bara kunde. Galet rädd (A)
4. Missade 2 hus att ge tidning till, så fick gå tillbaka i slutet.
Kan ju göra slutsatsen att det här är inget för miiiiig. Men fick ju i alla fall 3 corren, 1 dagens nyheter & 1 svenska dagbladet som plåster på såren, vad jag nu ska med dom till?

& fotbollsträning ikväll, tjuuhuu ;D


Varför fastnar inte superlimmet inne i tuben?

Inlägget nedan var väl något slags bevis på min utråkhet. Just nu sitter jag i alla fall o försöker memorera in halva Bergs postlådor i huvudet, vilka som ska ha vilken tidning, vad alla vägar heter osv.. Just nu regnar det dessutom ute, hoppar till Gud att det hinner försvinner på 4 timmar. Så fort jag programerat in detta ska jag tjocka mig själv, med kanske världshistoriens godaste hemmagjordspecialareglass
* Vaniljglass,
* Bananbitar
* Egengjord chokladsås (bestående av massvis av oboy & liten gnutta mjölk)
* Några maränger på för att krydda lite extra.
                                                      // made by Jessica!
För att det ska smaka ännu lite extra gott, så äter man det framför kanske världshistoriens bästa film! : Lejonkungen!... Skulle jag lätt sagt för 10 år sen i alla fall. Men just för dagen får det bli: .... hm vet inte än? Korv då :/


Om man kväver en smurf, vad får den då för färg i ansiktet?

* Visste du att den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord?

* Visste du att man kan nysa i en hastighet av 160km/tim?

* Visste du att huden hos en vuxen människa väger 2,7 kg, nästan dubbelt så mycket som hjärnan?

* Visste du att man tillbringar cirka sex månader av sitt liv på toaletten?
Hur fan kommer man fram till det?


Det var tre killar som var ute i skogen och tältade. En morgon när de vaknade sa den ena killen:
- Jag drömde en så jädra go dröm i natt, jag drömde att en skit snygg brud runkade av mig helvilt.
- Konstigt, sa den andra killen, jag drömde exakt samma sak.
Då sa killen som hade legat i mitten:
- Det drömde inte jag, jag drömda att jag var ute och åkte vasaloppet!


Axillism - Att tända på sexuell aktivitet i någons armhåla. - Får mig att tänka på en saaak!

"I wanna smell your armpit" Internskämt som förmodligen bara Hanna & Rebecca förstår ;D 

Kom på nåt sätt in på: http://www.bikten.nu/ , och vissa saker kan man ju bara inte sluta skratta åt, lite halväkliga sådär.  Ganska så  intressant att läsa, haha Några utdrag:

"Jag fantiserar väldigt mycket om att ha sex med min frus fötter... Jag kan inte komma utan att tänka på detta. Jag skäms jättemycket för det här men vågar inte prata med henne eller någon annan om min dragning till hennes fötter."
Kan inte låta bli att garva, då jag direkt tänker på en viss personer drömmar!  hahah. (Internskämt igeeeen)

"idag när ja va i skolan så råkade ja nysa när ja skulle ta mat, så de flög världens jävla snorklump ner i soppan, tur att ingen såg mej hahaha"

"Nu har jag suttit med en pincett och ryckit ut hår på magen...har även pillat mig i naveln...det luktad ostbågar"

"Jag var hemma hos min exfru som jag fortfarande är kär i och blev ensam i lägenheten ett tag. Jag visste att hennes nya beundrare skulle komma på kvällen så jag gick in och kysste hennes kudde och ollade den som han skulle ligga på."

"Igår var jag inne på ica, tjuvade en annan kunds korg, förlåt men de såg så gott ut!"

"hej. jag är 15 år och kan inte sluta fantisera om att jag och min kille på 19 skulle få barn. nu. jag skulle tycka det va så otroligt underbart med en stor mage, och att vara förälder med honom. så ibland när jag går runt på ikea t.ex så blåser jag ut magen, så att det ska se ut som att jag är gravid. jag tycker det är helt underbart med alla blickar jag får! detta är helt sjukt, men sant."

Avslutar med ett litet videoklipp ;D


Ta en nöt

Lyckad kväll igår med dricka, mat, poolbad & trevligt folk. Bilderna får tala för sig (:
Ikväll blire filmmys med mig själv, tråkigt jovisst :(
Och imorrn åker mam, pap & systrarna till Tyskland, så blir ganska så chill vecka igen. Dock ska jag "jobba natt" varenda natt hela veckan. Men det är ju en annan femma. Mest glad att slippa dom ett tag (A)



breaking the habit

Gårdagen vart en impulsgrej, så Frida & jag cyklade in till stan o ganska så fort hem igen. Hurtigt av oss, jo visst ;D Kvällen blev film & sånt bara :) Idag har min kusin & hennes barn kommit hit.  Dom svängde förbi här på vägen hem till Jokkmokk, från Öland. Vet inte hur många år sen det var jag träffade dom. Blir ju inte varje dag liksom med tanke på hur långt bort dom bor ;D Så snart blire efterrätt, sen träffa Rebecca för att dra vidare på grillfest i Norrköping hos Nicke. Blir nog kuuwl :)


only one



Sol det gillas staaarkt. Chill vid kanalen med Rebecca, sol & hm.. bad?! Förstår inte varför folk åker ut till berg för att sola & bada? Helt seriöst, så finns det ju så mycket bättre ställen att bada på än här. Går ju aldrig att bada i slussarna nu när det kommer så jävla mycket båtar hela jävla tiden. Och badet.. nja det är ju inget vidare. Grönt vatten i både roxen & hela kanalen. Känns inte sådär jättefräsht. Men gillar att det kommer en massa folk hit, det höjer ju Berg:s status lite grann i alla fall. Och känns ju lite roligare att ligga & sola om man inte ligger där helt själva som två miffon. Fotbollsträning på kvällen, känns ju underbart att rööööra på sig. Bad i kanalen efteråt, fast är ändå ganska så härligt att hoppa i det grööna vattnet ibland, som typ efter fotbollsträningarna :)
Om 3 timmar ska jag iväg o jobba. Känns ju ganska lustigt.. börja halv 3 på natten. Funderar på om jag skulle sova en stund innan, med tanke på att jag är jävligt trött, men samtidigt blir det nästan ännu värre att väckas mitt i sömnen för att gå upp?! Tror heller inte att jag lär somna på ett tag, så hinner kanske sova en timme, och nej, det är inte värt att väckas o tvingas gå upp, enbart för en timmes sömn. Elller så sover jag en stund... eller inte.. beslutsångest hej. pussdå.

Bättre sent än aldrig - Som det så vackert brukar heta

Hittade min kamerasladd idag, tjuhuuu. Så lägger upp lite bilder från tisdan förra veckan. Då det först blev varamon, sen hem till mig för grill & sånt :) Gillar sommarlov


Jiiiihhaaaa

Fotbollsträningen blev inställd, så det var ju lite surt, bara för att jag var så jävla sugen påt idag. Men jag & Rebecca var hurtiga, & skulle ut o springa istället. Orkade väl ett par meter i alla fall innan vi gav upp. haha Det är ju så otroligt tråkigt. Så springturen förvandlades till en 2 timmar lång promenad istället. Stannade i Ljungsbro för ett bad i kanalen. Gick väl ungefär såhär:

Jag: "Vad fan är det där? Snälla säg att det är en pinne?!" (Pekar på snokliknande typ, ca 1.5 meter från Rebeccas huvud)
Rebecca: "Nääääääj, det är fan inte det, aaaah skynda!"
Jag: "Nee, men vadå det är väl bara en pinne, bara att det ser ut som en snok?!"
Rebecca, (halvägs uppe redan): "Nej! Jag lovar, jag såg huvudet, den simmar ju för fan"
Jag: "Aaaah, det är ju en snok!!!"



Kom hem, och är utlåst  IGEN, utan mobil. Tänkte då inte köra på en repris från senaste gången jag blev utlåst. Ni som läste det inlägget vet hur det slutade ;D Så satte mig lydigt på trappan utanför huset och väääntade. Hade ju pratat med pap i  telefonen innan jag gick ut, vilket var ca 2 timmar sedan då, och då var dom i Uppsala. Så gjorde lite snabba beräkningar och kom fram till att därifrån tar det ju ca 2 timmar, lite mer kanske. Och helt korrekt, så kommer dom på uppfarten strax efter det. Är jag bra, eller är jag bra?! Hade även med sig pizza hem, så det var gottää. Imorrn får vi ny bil, goooosh, varför byta till en 6 växlad, när det räcker med en 5 växlad? Blir ju bara svårare för vissa som faktist övningskör!

places to go, people to see

Söndag: Ikano med Kristin, kvällen blev det filmtittande med Frida, som sov här sen :)
Idag har jag vart vid kanalen o ätit glass med Hasssssse, & nu ska jag snart mysa ner mig vid en film. Och ikväll blire fotbollsträning, trore eller ej, men jag längtar faktiiiist, äre inte underbart ;D
Ikväll kommer även resten av familjen hem, tråååkigt enligt mig. Har vart otroligt skönt utan dom en vecka (A) Förstår inte riktigt hur jag klarat mig egentligen, har lagat mat 3 gånger, så man undrar ju vad jag har ätit hela veckan? :O Illa Jessica. En annan grej jag tänkte på.. Skulle ladda ner en film, så då koollade jag hur mycket minne jag hade kvar, för har så sjukt lite, brukar bara ha högst 1 GB ledigt, men plötsligt så hade jag 6 GB ledigt? Förstår inte riktigt hur det gick ihop sig? Jag kan ju knappast ha tagit bort 5 GB från datorn utan att tänka på det?! En till grej som rör sig i mitt huvud just nu är hur jävla länge fjällar man egentligen? Det slutar ju aldrig, har hållt på ända sen jag kom hem från Grekland. Skulle ju inte sitta fel med lite soooooool. Ooh, det är ännu mera saker som vandrar omkring i mitt huvud just nu, som  t ex att jag är jävligt sugen på Liseberg, länge sen jag var där nu, och känner att jag faktist verkligen vill dit. Stockholm skulle ju inte heller sitta helt fel. Dock har jag inga pengar så det blir ju ett litet problem. Men man borde ju kunna ta sig dit ändå, kanske om man vandrar dit & hem?! Sen kan man ju ha med sig ett tält som man sover i, då blir det ju alldeles gratis, sen kan man ju se ut som en uteliggare så någon tycker synd om en, så får man lite mat gratis. När man ska till Göteborg gör man ju samma sak, och in på Liseberg kan man ju alltid klättra över något stängsel, sen sno någons åkband, éller om det inte funkar, så får man väl helt enkelt hoppa på karusellerna i farten. Går nog perfurt. Ursäkta mitt svammel, men måste underhålla mig själv på nåt sätt tills filmen laddat klart, som nu plötsligt börjar gå jättesegt :( Bilden där uppe till vänster är på en urgullig liten krabat som jag hittat nere i skogen. Duktigt gjort måste jag säga ;D

We live and we learn to take one step at a time

Känner mig dålig här, men eftersom sladdfan till kameran är borta, så kan jag inte lägga in bilder, o det är inte kul att skriva inlägg utan att lägga in bilder. Alltså resulterar försvunnen sladd till mindre inlägg på bloggen. Men det har ju i alla fall vart sol idag, Happy för det! Kvällen med Tomas Ledin i Berg vart ju inte riktigt lika kul som Uggla i Berg förra året. Tänkte ju köra en favorit i repris från förra året, men det sket sig ju. Men vi hade det ju lite chill o kul ändå. Började med "förfest" här. Slutade även kvällen hemma hos mig. Nu taggar vi Uffe! eller inte va ;D Kul att det händer nåt i lilla skitberg i alla fall. Bilder från veckan kommer så fort jag har hittat min sladd, annars kan jag ju lika gärna lägga ner hela bloggen. tjalala, deprimerad jovisst. puss

for helvede

Tänkte skriva några ord om hur förbannad jag blir på mig själv. Att jag JÄMT ska ha sönder eller tappa bort sånt som jag behöver för att göra dagarna lite roligare. Det är JÄMT dom dyra sakerna också. Åååh, känner verkligen för att slå sönder allting just nu. Blev inte bättre av att en död skata låg i trappuppgången där ute. Eftersom den började stinka och ingen annan är hemma, så var det ju JAG som fick slänga den där jävla skatfan. Och när jag lyfter upp den med spaden så ska ju såklart huvudet åka loss, min dagliga jävla tur.
Dagens flipp: Tränat fotboll
Dagens flopp: Ätit mackor & de flesta andra saker
Nu ska jag trösta mig själv genom att äta chips, dricka cola & kolla på film!

själv hemma

Finns det nånting bättre än att vara själv hemma?! Kunna vakna när man vill utan att man väcks av massa buller, folk som klampar runt i huset, eller folk som störtar in i rummet. Sen kunna sätta på musiken på högsta volym och sitta o äta frukost ifred. En  vecka framåt, tjena vad skönt :)

Västervik

Västervik vart ju ganska sjukt på sina håll. Kom ner på fredan o åkte hem idag (söndag). Måste fan slått rekord i hur många gånger man kan bli utslängda från ett o samma ställe. Men campingen är ju stor i alla fall som tur är, haha. Vi hittade i alla fall våra sätt att sova. första natten var ju inget vidare, kommer till tältet vid 5 tiden, och ljust äre och ska ligga på gräset med bara en sovsäck, hinner precis somna innnan någon börjar sjunga morgonvisor vid 6. Och efter det var det omöjligt att somna om. Blev ju utslänga på lördagmorgonen från campingen, så på lördagnatten hade vi fortfarande ingenstans att sova, smarthuven som vi är, men hittade tillslut ett ställe vi kunde sätta upp tältet på, tack vare shysta människor ;D Mitt i natten börjar vi stånka med det där tältet. Sen blire pizza, och ordningsvakterna var ju inte så jäkla glada. Fick springa runt som idioter och flytta tältet, haha kan bara tänka mig hur kul det måste sätt ut. Vi kommer springandes mitt i natten, tar tag i tältet, springer o släppar det 50 meter åt sidan. 15 min senare, springer tillbaka med det. Men helgen var faktist kul, även fast att man var jävligt seg o trött mest hela tiden. Måste säga att jag tycker vi haft ett jäkla flyt hela helgen också ;D
  Tog knappt några bilder, men här kom dom jag faktist tog :P
 



Och nu kommer snart Alma, Rebecca & Hanna hit :) tjalala.

Vad vill du? Men kom då

Har ÄNTLIGEN fått garderob till mitt rum, har ju även fått in små högtalare ;D Och fick ett jävla damp på gardinerna som bara hängde som hösäckar, så dom klipptes av mitt på, ser förjävligt ut, men orkar inte ens bry mig :O Det ända som fattas nu är massa förlängningssladdar, så tvn kan stå på ett vettigt ställe.
Kvällen blev det skräckfilm med Hasse & fjärten ;) Och kan ju seriöst bara fråga vad fan man tänker med när man sätter upp vita lakan i träden så när jag går hem där det är som allra mörkast med massa träd hängandes över vägen, så ser jag dom där fladdrande vita lakana. Får ju panik,  och just då får jag dessutom Hasses sms: "Jessica akta bakom dig" Alltid lika härligt att gå den vägen..
Och imorrn bäre nog av till Västervik trots allt :D


utlåst, men vad gör det? finns alltid nåt sätt

Kommer hem, fuck ingen nyckel, kör varvet runt huset i hopp om att en av alla sex dörrar ska vara upplåst. Men nej den turen har jag ju inte. Inte heller det bästa fönstret som jag brukar använda i dessa situationer var öppet. Just snyggt. Typiskt att jag för första gången lämnade mobilen hemma denna gång också. Springer över till Kristin för o låna deras telefon men hon hade bråttom till burren. Så jahopp "får jag väl sitta här, Gud vet hur länge". Hade ju ingen aning om vart resten av familjen var, dom kunde ju vara borta i timmar. Och då får jag syn på köksfönstret som står lite öppet. Mitt smidiga "inbrottsliknande" försök resulterade i några krossade blomkrukor, men in i huset kom jag allt. Och just när jag ska börja städa upp kommer pappa hem. BRA Jessica. Kunde ju i alla fall bärjat mig i några minuter. hm nehepp.
Satt förut i ett antal timmar och kollade klart på prison break. Säsong 4 har vart så jävla sämst, men kan ju inte sluta kolla på nåt man följt ända hit. Galet dåligt slut att Michael dog måste jag säga. Alla skulle ju leva lyckliga i alla sina dar.. men annars vare faktist ett ganska bra slut ;D


Detta har inget med inlägget att göra, men tänkte slänga upp några bilder från Grekland :)




Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Ett tappert försök av JHR att åka till Söderköping för att äta glass på smultronstället resulterade i kinamat & vanlig glass. Var världens kö så vi sket it, kändes ju lite ovärt att stå i kö i säkert minst en timme, dock hade vi ju åkt dit just för att äta där. Men trevligt med en lite tripp ;D Kvällen fick stå ut med ett impulsåk till Motala. På burren gåre på en massa fulla ungdomar, Hanna & jag som nästan sitter längst fram, fick höra en del roliga saker. Ena människan går på o säger till busschaffören: "Värdekort: Ja, Ungdom: Ja, Är jag gay? Ja!" Och med en sån där full röst + att han står där i vinglar, såg ut som han skulle ramla vilken sekund som helst. Var satans kul. haha. Ungefär så som lördagen såg ut, och för oss efterblivna som fortfarande inte har körkort äre sjukt tråkigt att dom inte säljer sommarbusskortet längre. Men fritidskort är ju alltid nåt, ganska kul att åka runt hullerombuller i Östergötland "gratis".




There was a time when I was so afraid.
I thought I'd reached the end,
But baby that was then
I am made of more than my yesterdays.


kajakpaddlande, varamon & regn

Okej, varken hunnit eller orkat skriva så mycket här. Men tänkte i snabba drag berätta lite om veckan ;D Solat & badat mestadels, blev att följa med Frida till varamon i tisdags, sen sov hon hos mig också. Onsdagskvällen kom Jessika hit, sen drog vi vidare till stan o utebion med lite folk. Den sög dock balle och sista burren gick ju vid halv 12. Torsdagskvällen vart ju lite rolig då jag & Hanna var ute o gick i berg, mötte tre killar som paddlade kajak genom kanalen och skulle tälta i berg över natten. Rebecca kom förbi också och  vid 12 tiden på natten skulle även vi testa dom där kajakerna. HAHA ja men en upplevelse att ha paddlat kajak kl 12 på natten i kanalen. Efter det blev det nattbad, riktigt varmt i vattnet till och med. Ganska sköna killar faktist ;P kom  någon dansk som satt och snackade ett tag också. Kul kväll ändå ;D
Fredagen består av regn, regn, regn och åska! Inget vidare kul alltså.


RSS 2.0