here we go

Yepp, blir MÅNDAGSKLUBBEN ikväll, Premiären & allt ju. Lite sådär obestämt. Men är ju då det brukar bli som roligast. Så NU KÖR VI! Jag är pepp, jaarrrååå.

And please remember that I never lied

Fredag : Middag & förfest hos Hanna & krogen efter det. Slänger in lite bilder här & nu.



I'm sick and tired of being sick and tired

Jay Sean - Lights Off


Jay Sean - Stolen

Been waiting for this way too long

MATTTE C - GODKÄNT, så jävla skönt! trodde jag verkligen inte
Seminariet idag gick ju dock sämre, jag kunde inget & då menar jag INGET.  
nu: DOOONEEEE med schoooolan. Hur nice är inte det? Jo skapligt så.
Känns helt sjukt att jag aldrig mer kommer uppleva en vanlig dag i gymnasiet igen, plötsligt kastades man in i vuxenlivet, men hey jag ska inte klaga. Det är vad jag väntat på sen nian, ojaaa. Nu blire en jävla massa tagg till studenten. Börjar imorrn med firande av ledigheten & allt sånt som har med elefanter o göra. Hoppas på strålande väder, som vanligt blire aldrig vad jag vill ha. Så hoppas på regn istället. Snälla Allah, ge mig lite regn.

Om FEM ynka veckor är jag i Grekland nu & schteeeker järnet, chill jaarråå.  ¨



we grow up but never old
another year of apathy
it's all starting again
we're back were we belong
and we keep moving on
this is life this is real


för när livet leker då äre nåt annat som sviker

Borde verkligen plugga, men orkar VERKLIGEN inte. Har storstädat rummet idag istället, var ju dock behövligt. Men nu kan jag ju inte ta tag i mitt sega arsle & ta fram pluggrejerna, nejdå alldeles för lat för det. Aaa jo tjena kom igen nu, det är för fan SISTA GÅNGEN! FÖR IMORRN SLUTAAR VI!! Dää ääe chill, oyaah.
Ser ut & bli en najs helg för övrigt, det gillar vi, oojaah.


It all makes sense when i look into your eyes

Katedral, John Bauer & Björkös bal. Det var verkligen riktigt fint & tur med vädret också :) Slänger in lite bilder bara för att fördröja tiden, så jag hinner plugga dessto mindre. Inte bra egentligen, men då kan jag skylla på att jag inte hann istället. Va det nu gör för skillnad.
TRE skoldagar (tis, ons, tors) kvar av hela gymnasiet. Känns rätt så sjukt jävla UNDERBART.


I tried all those things but I still feel incomplete

Ja men här kommer lite bilder från Prag. Dom flesta finns på facebook, antingen på min eller som jag snott lite från andras, hihi, vad busigt. Nu är det nog dags att sova i alla fall. natti natti


This pathetic excuse for a town That holds all your memories

PRAG var GRYYYMT. crazy stuff heyyy. Bilder kommer senare nån gång, orkar inte ladda upp nu. Bussresan gick faktiskt helt okej ändå, var dock jävligt trångt för benen. Undrar om det är nån i tvärs som INTE är sjuk nu?! Undrar också vart fasen alla pengar tog vägen? Aja kommer bilder nån gång, så då får dom tala för sig. :) Nu blire en jävla massa rååplugg. Är ju trots allt bara två skolveckor kvar. TVÅ! Så sjukt uderbart. puusss

Pack up all my things and get my ass out of town

Åkej, jag kommer komma med den största resväskan av alla. Jag förstår verkligen inte hur folk kan packa i så små väskor och ändå få med allt dom behöver? Det går bara inte för mig. & sova på en buss? Det går verkligen inte heller. Har i alla fall laddat mp3n nu, tog en jäkla tid att ladda ner all musik men nu såå :D I alla fall så kommer Rebecca förbi här om en knapp timme sen blire en jäkla bussresa. Ska tydligen bli kanonväder i Prag, REGN! jävligt kul.... Hörs på fredag igen, PUUSSSS
 

man kommer aldrig först genom att gå i andras fotspår

Fredag igår.. kändes lovelyyyy.
På bussen (522:an) vare två killar som snacka, tydligen tyckte ena killen att dom skulle åka med 1:an till Skäggetorp, så svara den andra:
"Men om man tar bort en 5:a, en 2:a och en 2:a och sätter dit en 1:a så blir det ju 1:an"
Det tyckte jag var kul.. på tal om ingenting

Lördan har bestått av att kolla på film, sova & keeka chips. Lat? Jadå. 
Imorrn drar vi till PRAG. Pepp? Njae inte så faktiskt.. men det kommer nog.
Rebecca & jag tänkte i alla fall vara hurtiga o börja dagen med en springtur i Olstorp. För efter det väntar ju faktiskt en tjugo timmars bussresa.. härligt!



Somedays I sit, staring out the window.
Watching this world pass me by.
Sometimes I think, there's nothin to live for, 
I almost break down and cry.
Sometimes i think im crazy, im crazy o so crazy,
Why I am here, am I just wastin my time?

this is my time to stand

Gillar att komma hem med massa påsar & tanken på att jag bara betalat 300 kr av det. Bra att gå med mamma på stan, hon fattar i alla fall när jag verkligen behöver något ;D Äntligen hittat studentklänning, känns bra. Funderar dock på i fall jag skulle behöva två? Liksom jag lär ju hinna smutsa ner den ena under dagen, så kan ju va kul o ha en fräsch till kvällen ;) Blev även tre par skor & en del tröjor. Hittade en sketashnyygg skinnjacka, men den fanns förstås bara en storlek kvar som självklart inte var min storlek. Men lyckligtvis fanns det en till mig imorrn, så ska kolla då ;D Provade den dock aldrig, så får se hur den sitter ;) (Intressant o veta liksom)

Värker (ä eller e?`verker? njae blev lite fel va.. värker!) i hela kroppen efter fotbollsträningen, men det är väl sånt man får ta ibland. piluttareeeej. nu blire film & sussa kudden ;)


those were the best days of my life

Saknar Grekland något enormt. Åkte dit utan nästan några förväntningar alls & det blev så jävla mycket bättre än jag någonsin kunnat ana ;D Hade inte tråkigt en minut & värt varenda öre. Just nu känns det som att jag skulle kunna betala samma pris för & få en enda kväll tillbaka.. skulle vara nice.
 



Oh when I lock back now
That was seemes to last forever
And if I had the choice
I'd always wanna be there
Those were the best days of my life

Man we were killing time
We were young and restless
We needed to unwind
I guess nothing can last forever, no


So we'll crawl Till we can walk again, Then we'll run Until we're strong enough to jump

Lite schöön musik

Rude Boy - Rihanna


Birthday Sex - Jeremiah


Crawl - Chris Brown


Känner mig extremt duktig, sprang ett varv i Olstorp med Rebecca. Inte för att vi sprang sissodär en mil men 2.5 är bra det också, jadå. Försökte skriva utvärdering med Hanna förut.. slutade dock i fotbollsduttande på händerna... extrema skills! finns video påt också. Lilla Ylva råkade bryta armen också.. ack ack. 

1 vecka till Prag
3 skolveckor kvar
6 veckor till studenten
8 veckor till Kos

KÄNNS RÄTT SÅ SJUKT JÄVLA UNDERBART!

Cause a day without you, just isn't fair

Valborg var nice.. till en början i alla fall. Hittade visst lite bilder på kameran & mobilen så här kommer dom ;) Började med fest i Mjölby & sen vidare till Linköping :)





På tal om något helt annat bytte pappa bil i fredags. Vill egentligen inte erkänna men den var rätt så okej ändå ;D Lördagen spenderades med Frida.. som var allmänt knäpp ;) Sen sov hon här :) Söndagen har bestått av bortamatch i Motala. Och nu ska jag fan i mig äta, äta & äta lite till för jag är så jävla hungrig. tack & hej 


RSS 2.0