'orm, konstigt humör & RJ humor'

Dagen började med att cykla bort till kanalen för att möta Sofie & Rebecca. Satt på bryggan o solade, mys vare ända fram tills jag får syn på en jäkla ORM, (dock en liten snook) som slingrar sig längs stenarena. Fick för mig att det var en pinne först, så reagera typ inte, sen kom paniken näre var en jäkla orm. Efter lite om o men tänkte vi att den inte kommer upp på bryggan så vi kunde vara kvar. Men så börjar den sakta men säkert slingra sig närmare  o närmare så när den var precis vi kanten får alla tre panik o börjar typ skrika o slänga på sig kläderna o allt o snabbt som fan cykla därifrån, haha. Åkte hem till Sofie en stund, sen vare bara att trampa igång hem igen.


Kvällen var sån där lustig kväll. Rebecca & jag kommer på vid 8 att vi ska gå till hemköp i Ljungsbro, men hann inte dit före det stängde vid 9, haha. Så tog bussen efter lite mer än halvvägs o åkte vidare till preem som fortfarande var öppet. Köpte glass o satte oss vid busshållsplatsen o väntade  på nästa buss. Kom på att vi båda kände likadant, att vi kunde göra precis vad fan som helst, ( typ sova, jogga, festa, kolla på film), humör för allt, och att det lika gärna kunde vara vinter som sommar, natt som dag, full som nykter, jaa, sån där lustig känsla som är så himla härlig, haha :D Garva åt ingenting. "Halva inne, grluup, hela inne" hahaha. Kom också på bästa grejerna för hur man får en kille att gå hem som inte fattar att man vill det. Så hade det plötsligt gått 20-25 minuter som kändes som typ 5 minuter. Hoppade på den extremt tomma bussen för att åka två hållplatser innan vi skulle av igen. Så gick vi till slussarna o satte oss på en bänk, och innan gjorde vi bort oss lite smått, haha, men säger inget, det är ju som att avslöja sig själv lix. Lekte coola o flummade rejält. Vi ska även gå en självförsvarsutildning ovh köpa en partykeps.
Och sommaren kommer bli underbar, längtar extremt mycket till Grekland nu också. Helt sjukt! Har för övrigt börjat lyssna på massa sommarmusik nu, som typ Winnerbäck som alltid kommer fram på våren o sommarn, o gyllene tider o allt möjligt. Älskar't. Just nu känns det som att jag bara skriver bara för att ha något  o göra så blir väl rätt ointressant, haha, men det är just det här som gör mig glad för tillfället, och som får mig att fungera ;D så för mig äre riktigt intressant. Imorgon blire nog att grilla med bästa H & R om det är bra väder. Hur mys som helst, Sommarkänslorna på topp o hoppas  på att det inte blir någon flopp och snart kommer nog vårat första dopp. hihi. Pusspålivetibland


Kommentarer
Postat av: Anonym

härligt att stöta på en sån ;P hahah

2009-04-07 @ 13:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0