Hersonissos - Kreta

Grekland har varit underbart, MER än underbart. Helt seriöst den bästa veckan i mitt liv. Det kunde inte blivit bättre. Kom till Grekland på söndagnatten, gick först in i fel rum för att vi hade fått fel nyckel. haha. ¨På måndagmorgonen var vi tidigt uppe och peppa för solen. Går en sväng för att kolla runt och möter solstolsmannen. Det första han säger är: "Vad gör ni tjejer uppe nu? Alla under 30 ska ju ligga och sova nu, för att dom har festat och knullat hela natten" Jo men ett festställe var ju vad vi hade kommit till ;D När vi skulle ta första badet i havet skulle ju förstås min klumpighet smyga fram där. Så jag ramlar och skrapar upp smalbenet, kan ju bara säga att det har gjort ont hela veckan. KUL!  Tur hade vi med våra grannar också, hur sköna som helst, så hängde med dom iprincip hela veckan. Dom hade ju med sig dator och högtalare, så perfekt förfest utanför rummet varje dag, för att sedan dra vidare till huvudgatan. Som kan beskrivas ungefär: Ågatan x 10. Sjukt lång gata full med pubar och krogar. Alla i princip slet i en att man skulle komma in till deras ställe, happy hour nästan överallt. Massvis med gratis shots och coctails. Det var fasen inte mycket av drickan vi betalde för. Förstår inte vart allt folk kom ifrån. Varenda bartender var hur trevlig som helst och allt annat folk också för den delen. Det kom igång vid 1 tiden, och framåt 4-5 kom vi vinglandes hem till hotellet, för efterfest i rummet eller utanför. Vet inte hur många gånger vi blev tillsagda att vi var för högljudda, men visst fan var det ett antal gånger, trodde nästan vi skulle bli utslängda där ett tag. Nattbad i havet blev perfekt slut på kvällen och även i poolen nån gång, upps ;D Blev ganska överraskad att man nästan inte såg en enda svensk, tror jag pratade med 2 svenskar på hela resan, de allra flesta var holländare. Var på starbeach en kväll, där det var skumparty och grejer, var ett jäkla drag precis överallt :D
Subway blev vårt nya favoritstället, har aldrig fattat meningen med subway, men fasen vad gott det är när man hittat rätt sort. Så ett antal luncher blev det allt där. Och denna danska sitter på huvudet hela tiden. Massa ord som dom använde som inte försvinner från huvudet, haha. Men det är fan fort man lär sig när man hör det hela tiden. "Jeg elsker dig min kæreste",  "for helvede". Tycker det låter så roligt.
Flyget hem skulle ha gått 23.35, men försenat till 02.35, så det var jobbigt, + en srikande unge bakom oss hela resan hem, men kom till slut hem imorsse vid 8 tiden. Sov till 2 och nu håller jag på att slockna igen. Sov igenomsnitt kanske en 3 timmar per natt hela veckan. Bilder orkar jag inte lägga ut nu, får se om det kommer några bilder här ens, tar sån tid. Men ska lägga upp dom på bilddagboken eller facebook, eller både och, haha. Men det kommer någonstans i alla fall. Blev 1233 bilder, så har haft fullt upp ikväll, och videorna slår ju allt, skrattar så jag tjuter nästan. HAHA. Puss på en otroligt värd resa! :)


Kommentarer
Postat av: rebecca

lätt bästa veckan i vårat liv! inget kommer fan o slå det ! <33

2009-07-01 @ 15:06:56
URL: http://rebeccau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0