Helgen


Helgen började med bio med Hanna. Såg friday the 13th, ganska bra, men den var ganska rolig ibland faktist, haha ;D Skräck på bio måste jag säga är så mycket bättre :)

                                       

Lördan övningskörde jag ända till fornåsa o tillbaka, gick riktigt bra faktist. På kvällen blev det att åka till Norrköping med Hanna & Rebecca. haha jaa, kvällen vart ju ganska sjuk. Vi skulle till melodifestivalen för Hanna skulle träffa en utanför :P Vi hade ju dock ingen aning om vart det låg, men vi lyckas i alla fall komma till något ställe varifrån det gick extra bussar till hallen där melodifestivalen var. Först äre någon snäll tjej som visar oss vägen dit, men sista bussen dit verkade tydligen redan ha gått, så busschaffören till en annan buss ropar på någon som skjutar oss dit istället, haha. I alla fall, så gasade han på som bara den för att vi skulle hinna dit innan dom slutade med insläppet som var kvart i åtta. Vi skulle ju inte ens in, kändes ju lite dumt när han frågade vad biljetterna kostade, alla tre blev helt tysta o bah hm aa, men Rebecca sa att vi fått dom av våra föräldrar i alla fall, haha :D
Sen efter en tjugo minuter skulle vi ju tillbaka igen, och korvgubben var också snäll o hjälpte oss hitta busshållsplatsen, Ja men spårvagnen tillbaka till stan, där vi åt och sådär, sen vidare ner till rese, där vi hittade världens fulaste träd, som ni ser på bilden. och tåget o bussen hem var riktigt kul. ;D "eller, eller vare någon annan, vare det?" Åkte hem till mig och kollade på film sedan.
Och idag, jaa, har jag pluggat och faktist fått en del gjort, men lärt mig något? njae tror inte så. skitdåååligt! hähä.
                                                                                             

Kommentarer
Postat av: hihi

så det kan bli ;P

2009-03-08 @ 22:35:38
Postat av: Anonym

den filmen är grymt bra

2009-03-12 @ 21:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0